reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ania ja mam nadzieję, że jeszcze chwila i się wszystko u Maksia ustabilizuje. Zacznie się szkołą to będziecie mieli szanse od siebie nieco odpocząć a i on będzie musiał się czymś innym zająć... u nas od kiedy jest szkołą jest tak jakby normalniej... wszystko ma swój rytm :****

Gorgusia ja jestem z Białegostoku :) tu się urodziłam... tu mieszkam tu jest ślicznie i wszystkich zapraszam :)))

Moja mama pochodzi z okolic Sokółki :-) Jak już zrobię kurs i będę profesjonalistką to do Ciebie przyjadę ;-) Chcę być pionierką w temacie chust na swoim terenie...zobaczymy czy coś mi z tego wyjdzie.

To Twoja Mama to mój Ziomek :))))))
Jak zawiązuję chustę w kangurka kieszonkę to potem jak naciągam już ostatnią warstwę taką co sięga główki to mi za luźno wychodzi...

ok już chyba wiem dlaczego... bo opieram robiąc "stelaż" na biuście - a on jest za duży i potem za dużo chusty zostaje ihihihi to taka moja szybka teoria...

Fiuu a Ty nie wybierasz się gdzieś tu niedaleko ;) ?

Ostatnia edycja:
Asiolek - waleczek jakby faktycznie zmalal, wczesniej mialam wrazenie ze byl opuchniety taki. Za to w nocy chyva naciagnelam szew vwewnetrzny jak sie zerwalam w nocy do malej. Oj bolalo :'( u nas dzisiaj od siodmej rano do dwudziestej zojka spala trzy razy po pol godziny, bez wrzasku, nawet cos mniej stekala a i puszczala baki tak bez wysilku. Ale zamiast isc spac po oproznieniu cyca na takim mlecznym haju to tylko strzelala oczami na prawo I lewo. Cholera wie na co sie tak gapi bo przeciez jeszcze niewiele widzi
(^_-)

reklama
Do góry