reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ania ja mam nadzieję, że jeszcze chwila i się wszystko u Maksia ustabilizuje. Zacznie się szkołą to będziecie mieli szanse od siebie nieco odpocząć a i on będzie musiał się czymś innym zająć... u nas od kiedy jest szkołą jest tak jakby normalniej... wszystko ma swój rytm :****
Gorgusia ja jestem z Białegostoku
tu się urodziłam... tu mieszkam tu jest ślicznie i wszystkich zapraszam
))
Gorgusia ja jestem z Białegostoku
Asiołek
To Twoja Mama to mój Ziomek
)))))
Jak zawiązuję chustę w kangurka kieszonkę to potem jak naciągam już ostatnią warstwę taką co sięga główki to mi za luźno wychodzi...
ok już chyba wiem dlaczego... bo opieram robiąc "stelaż" na biuście - a on jest za duży i potem za dużo chusty zostaje ihihihi to taka moja szybka teoria...
Fiuu a Ty nie wybierasz się gdzieś tu niedaleko
?
Jak zawiązuję chustę w kangurka kieszonkę to potem jak naciągam już ostatnią warstwę taką co sięga główki to mi za luźno wychodzi...
ok już chyba wiem dlaczego... bo opieram robiąc "stelaż" na biuście - a on jest za duży i potem za dużo chusty zostaje ihihihi to taka moja szybka teoria...
Fiuu a Ty nie wybierasz się gdzieś tu niedaleko
Ostatnia edycja:
EwaEs
Fanka BB :)
Asiolek - waleczek jakby faktycznie zmalal, wczesniej mialam wrazenie ze byl opuchniety taki. Za to w nocy chyva naciagnelam szew vwewnetrzny jak sie zerwalam w nocy do malej. Oj bolalo :'( u nas dzisiaj od siodmej rano do dwudziestej zojka spala trzy razy po pol godziny, bez wrzasku, nawet cos mniej stekala a i puszczala baki tak bez wysilku. Ale zamiast isc spac po oproznieniu cyca na takim mlecznym haju to tylko strzelala oczami na prawo I lewo. Cholera wie na co sie tak gapi bo przeciez jeszcze niewiele widzi
(^_-)
(^_-)
Asiołek
Gorgusia ja tym sposobem wiążę mam identyczną chustę jak ta kobietka. https://www.youtube.com/watch?v=3nQkod_zjyM
Ewaes ja włąsnie też miałam takie wrażenie jakby tam byłą opuchlizna i ona powoli schodzi
no i już nie muszę kucać jak chcę kichnąć... ale spacer nei dłuższy niż 1,5 godziny - potem już pass
Ewaes ja włąsnie też miałam takie wrażenie jakby tam byłą opuchlizna i ona powoli schodzi
EwaEs
Fanka BB :)
Tez juz sie nie boje kichac
zostal mi jeszcze pociazowy wielki pepek, z piętnaście kilo sadelka I te wszystkie ciemne miejsca - pachy, pachwiny, kreska na brzuchu sutki B-)

reklama