reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Argumenty byly takie ze wiekszosc kobiet nawet po szkoleniach niepotrafi wiazac i robi dziecku nieswiadomie krzywde. A niedaj boze co dziecko wypdnie ze zlego zawiazania ai takie przypadki widziala.
I tez nie wszystkie "specjaliski"uczace wiazan saspecjalistkami uczącymi sie zopakowania...

Chyba trochę przesadza z tą większością ;-) Nosidlem krzywdę robi się świadomie w takim razie wkładając w nie niesiedzące dziecko.
A jakim cudem dziecko może wypaść z chusty to nie wiem....
Ja już wiem jak dobrze zawiązać i na co trzeba zwrócić uwagę. Nauczyła mnie specjalistka- polozna po kursie chustowania.

anna- to przeczytaj jeszcze raz bo nie ma nosidła dla noworodków.
I tak mam wrażenie że ta dyskusja nie ma sensu. Ty mnie na tą chwilę do nosidła nie przekonasz,ja do chusty nie chcę zmuszać,a chyba nerwy się pojawiają bez sensu.

Taaaa i tak kazda zrobi co chce -ja swiadomie wybralam produkt polecany mi przez pare osob -oczywiscie nawet w instrukcji jest zaznaczone ze nie nalezy przesadzac z cxasem noszenia ,ale ja zaznaczam ze mi potrzebne jest na krotki spacer z psem i w ostatecznosci zeby mlodego wyprawic do szkoly ,,,gotowac w tym nie zamierzam bo balabym sie ze woda albo olej prysnie .
Dyskusje na temat chusta czy nosidelko koncze bo zdania w tym temacie zawsze beda podzieline i to wywoluje nie potrzebne konflikty :-*

Ja delektuje sie chwila ciszy :-)
Jutro wraca juz moj m. Wreszcie bedziemy tylko my i nasze dzieci :-D

reklama
Do góry