reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Anna moja też tak oddycha w różnym tempie. Przy zasypianiu szybciej, potem wolniej, a na koniec jest tak jakby się wyłączyła. Jakby ktoś jej wyłączył zasilanie :D. A potem w zależności od snu. Dzieci tak mają.

Ostatnia edycja:
reklama
Kama- olej rycynowy nie zaszkodził. Jak porod sie zaczął było juz dawno po działaniu oleju. Nie wiem jaki był powód braku postępu- a raczej jego wolnego przebiegu. Chyba po prostu taka moja uroda, bo mimo bólu do momentu podańia znieczulenia starałam sie byc aktywna ;)Mała - tak jak położna przewidywała leżała na pępowińie jakos ( nie była nia owinięta na szczescie) stad te spadki tetna.

Dziewczyny - kiedy Wam sie pojawiło pierwsze mleko. U mnie póki co sucho. Próbuje od wczoraj ściągać, ale tylko kilka kropelek sie pojawiło. Mała nie moze złapać piersi a jeszce ja zasmoczkowaali no i butle podali. Okazało sie, ze mam tez płaskie brodawki - dali mi kapturki - tylko czy to nie zaszkodzi jeszce? Kurczę tyle czytałam o tym wszystkim a jak przyszło co do czego to człowiek jest głupi i nic nie działa :/

Faisca, ja po pierwszym CC pokarm miałam w piątej dobie dopiero. Też mam płaskie brodawki - Agatkę karmiłam przez nakładki 2 miesiące, a Ewę miesiąc. Przystawiaj jak najczęściej, pobudzaj laktatorem, to pokarm się pojawi.

Tak na szybko, nie mam kiedy was czytać. Zajmuje się w szpitalu małym, ciągle musze gdzieś chodzić na jakieś badania, to moje, to jego. To antybiotyk to coś i tak w kolko. Mały dziś spał w nocy 5 godzin bez żadnego budzenia :-) przynajmniej trochę odpoczelam. Mały ma całe rączki poklute- w jednej wenflon, z drugiej pobierają krew na badania... Z karmieniem na razie kiepsko, jedna pierś trochę ssie ale nie wiem czy cóż mu leci. Drugiej coś nie chwyta. Ciekawe kiedy wyjdziemy...

Hej :-)

My jeszcze w lozku :-)

SYLWIA88 moze lepiej zebys nie czytala nasze porody przed swoim.. po co sie stresowac? ;-)

SYLWIAK obyscie wyszli szybko!

ANNA moj ten oddech mial na poczatku a teraz rownomiernie oddycha. Ja jestem w kazda noc zalana :sorry2:

MAGDA ja Ci polece butelki dr Brown.. nasz Michal strasznie chlustal i ulewal, przeszlismy chyba wszystkie but na rynku i dopiero ona nam pomogla :tak:

FAISCA przystawiaj ssaczka jak najczesciej i pobudzaj laktotorem! Trzymam &&&&!

FIUFIU my pomalu konczymy skok wiec wspolczuje.. ciagle rece i cyc - masakra :/ kregoslup wysiada!

Ok lece jakies sniadanie robic.. ;-)

Buziaki

reklama
Do góry