reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka wysłałam wiadomość, ale nie wiem czy przeszła bo nie wyświetla mi się w wysłanych. napiszę jeszcze tu. u nas to chyba jest problem nie dokonca wykształconego ukl. pokarmowego. Używaliśmy smoczkow 1 ale Hania po pobycie w szpitalu, tam mieli smoki z dużą dziurką, nie chciała już z 1 pić i zmieniliśmy na 2. Hania pije wolno i robi sobie przerwy, a mimo to czasem się uleje. Dzięki bardzo za zainteresowanie.:happy:

reklama
Tak Magda wiadomosc doszla ,, ale pojawila sie pelna pielucha i nie mialam jak odpisac ;-)
Z mojej to glodomorek ktory zachlannie rzuca sie na butelke ,takze u mnie to chyba jest troche inaczej -mam nadzieje ze Hani to szybko przejdzie !!!:-*

Pytalas lekarza ile moze potrwac takie ksztalcenie sie ukl. Pokarmowego ??? Pytam przez ciekawosc

Irena ma skok...wczoraj wyla,dzisiaj wyla,cyc co 5 min.ją wkurzona,bo sie wysilać nie mogłam,lula mi szkoda...bo nie mam dla niego czasu :-( taka ze mnie matka....
Miałam dzosi ochotę też udusic młodą,bo juz nie wiedziałam co zrobić. Dwa razy zostawilam ją na wyrycenie kilka minut,bo juz sil noe mialam I pomyslu I sana chcialam ryczec....ach. twraz spi a ja mam wyrzuty sumienia.
Masakra....
Kurcze kiddy ja beds ogarniac forum ....chyba za sto lat.

A my właśnie się nakarmiłyśmy i się odbijamy. I jeszcze troszkę nocy przed nami. Może uda się zasnąć.
A jeśli chodzi o skoki rozwojowe to u syna ich nie zauważyliśmy, może i tym razem obejdzie się bez scen, albo będą skumulowania za dwóch.

Dobry...
Cuz za noc. Spanie od 21 -1 od 1.30do 5 tylko teraz zasypia i zasnac niemoze. Steka se u nie na brzuszku.
Mam pytanie czy wasze dzieciaczki tez oddychaja nierowno i trochę dziwnie? Czy tylko Tomcio i powinnam się zacząć martwic?

reklama
Ja tak na szybko...
Ania moja tak ma... kiedy odlatuje to kilkanascie szybkich oddechow a potem znowu się stabilizuje ale co jakiś czas tak mocniej i szybciej oddycha... Tylko wydawało mi się to normalne... Jak ktoś wie, ze się myle to dajcie znać :-*

Faisca współczuję przeżyć! Najważniejsze, ze to już za Tobą kochana :-*

Fiuu ściskam Cię oby Inka jutro miała lepszy dzień.

Ewaelinka dobrze, ze te butelki pomagają!

Magda jesteś dzielna. Wiem, ze macie niepokój w sobie teraz. Będę trzymała kciuki za szybki rozwój układu pokarmowego Małej abyście zaznali spokoju i mogli normalnie spać a malutka była zdrowa jak rybka :-* wierzę, ze wszystko zmieni się szybko na dobre! Tymczasem super się organizujecie mimo zmęczenia i super dbacie o bezpieczeństwo Małej!

Do góry