reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka wysłałam wiadomość, ale nie wiem czy przeszła bo nie wyświetla mi się w wysłanych. napiszę jeszcze tu. u nas to chyba jest problem nie dokonca wykształconego ukl. pokarmowego. Używaliśmy smoczkow 1 ale Hania po pobycie w szpitalu, tam mieli smoki z dużą dziurką, nie chciała już z 1 pić i zmieniliśmy na 2. Hania pije wolno i robi sobie przerwy, a mimo to czasem się uleje. Dzięki bardzo za zainteresowanie.:happy:

reklama
Tak Magda wiadomosc doszla ,, ale pojawila sie pelna pielucha i nie mialam jak odpisac ;-)
Z mojej to glodomorek ktory zachlannie rzuca sie na butelke ,takze u mnie to chyba jest troche inaczej -mam nadzieje ze Hani to szybko przejdzie !!!:-*

Pytalas lekarza ile moze potrwac takie ksztalcenie sie ukl. Pokarmowego ??? Pytam przez ciekawosc

Irena ma skok...wczoraj wyla,dzisiaj wyla,cyc co 5 min.ją wkurzona,bo sie wysilać nie mogłam,lula mi szkoda...bo nie mam dla niego czasu :-( taka ze mnie matka....
Miałam dzosi ochotę też udusic młodą,bo juz nie wiedziałam co zrobić. Dwa razy zostawilam ją na wyrycenie kilka minut,bo juz sil noe mialam I pomyslu I sana chcialam ryczec....ach. twraz spi a ja mam wyrzuty sumienia.
Masakra....
Kurcze kiddy ja beds ogarniac forum ....chyba za sto lat.

A my właśnie się nakarmiłyśmy i się odbijamy. I jeszcze troszkę nocy przed nami. Może uda się zasnąć.
A jeśli chodzi o skoki rozwojowe to u syna ich nie zauważyliśmy, może i tym razem obejdzie się bez scen, albo będą skumulowania za dwóch.

Dobry...
Cuz za noc. Spanie od 21 -1 od 1.30do 5 tylko teraz zasypia i zasnac niemoze. Steka se u nie na brzuszku.
Mam pytanie czy wasze dzieciaczki tez oddychaja nierowno i trochę dziwnie? Czy tylko Tomcio i powinnam się zacząć martwic?

reklama
Ja tak na szybko...
Ania moja tak ma... kiedy odlatuje to kilkanascie szybkich oddechow a potem znowu się stabilizuje ale co jakiś czas tak mocniej i szybciej oddycha... Tylko wydawało mi się to normalne... Jak ktoś wie, ze się myle to dajcie znać :-*

Faisca współczuję przeżyć! Najważniejsze, ze to już za Tobą kochana :-*

Fiuu ściskam Cię oby Inka jutro miała lepszy dzień.

Ewaelinka dobrze, ze te butelki pomagają!

Magda jesteś dzielna. Wiem, ze macie niepokój w sobie teraz. Będę trzymała kciuki za szybki rozwój układu pokarmowego Małej abyście zaznali spokoju i mogli normalnie spać a malutka była zdrowa jak rybka :-* wierzę, ze wszystko zmieni się szybko na dobre! Tymczasem super się organizujecie mimo zmęczenia i super dbacie o bezpieczeństwo Małej!

Do góry