reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Fiuufiuu oby się udało, bo coś się dzieje :thumbup:

A ja leżę i próbuję zasnąć. U sąsiadów w domku na przeciw jest impreza niby siedzą w domu ale okna pootwierane, bo gorąco. Fajnie że ktoś się bawi, ale aż tak. :o zresztą ich dziecko 3letnie też słychać. No to kolejna nocka z głowy

Ostatnia edycja:
Fiufiu no to trzymam kciuki!:-) powodzenia!

Ja nikogo nie stawiam na piedestale bo z autopsji wiem ze niestety kazdy mogl przezyc swoje osobiste piekło i nam nic do tego bo za malo sie znamy w gruncie rzeczy...tak zyciowo.
Ja pisałam wam kiedys urywki swoich historii ale po pierwsze nie od tego jest to forum, zeby sie nad soba uzalac a po 2 nie ma sensu licytowac sie kto ma lub mial ciężej i trudniejsze przejsia w zyciu! Ja mam tylko nadzieję, ze limit niefarta wyczerpalam i nie chce wracac do przeszłości! Wiem jak to enigmatynie brzmi! Bywa...teraz wierze, ze musi byc dobrze, ze to nasz czas pomimo tylu nieszczesc na swiecie ja chce byc szczęśliwa no czysty egoizm:-);-) Ale wszystkim tego życzę!
Asiolek, Izis dzieki ale narazie nie umiem tej sytuacji z mieszkaniem rozwiązać choc wiem ze to wazne! To tymczasowo sa ważniejsze sprawy:tak:

Nie spotkalam sie dzis z przyjaciolkami bo jedna nie mogla bo maiala intensywnie rodzinny dzien a z drugą sama nie bylam w stanie sie umowic bo nie jestem na silach mierzyc sie teraz z jej depresja bo ma stwardnienie rozsiane i jest samotna i nieszczesliwa a ja nie umialabym sie teraz na niej skupić!
Spakowalam za to torbę swoja do szpitala i pogralam z synkiem w blura co by sie odstresowac:-)

Madison wszystkiego dobrego dla synka i 100 lat! Udanej imprezki:-)

Ajfa zatem trzymam kciuki :-).unie też nie ma skurczy,braxtony poszły po prysznicu ale czuje ból w środku,jak mniemam szyjka. A tak to nic. Idę zatem poczytać w łóżku :-)

Ktoś musi poczekać żeby urodzić mógł ktoś ;)) Anna więc my czekamy ;))

Fiuu, Afja - powodzenia :))

Angie to chyba nie o licytacje chodziło ;)) tylko o przekazanie jakie rzeczy mogą mieć miejsce i hak mogą się skończyć. No i wg mnie forum jest od forumowego gadania, biadolenia, żali, śmiechu itd. Oczywiście jak komu pasuje :)

reklama
Angie nie myślałam, że pisząc coś od siebie uzalam się lub nie szanuje doświadczeń innych ludzi... Kompletnie nie rozumiem co napisałaś...

Fiuu, Afja trzymam kciuki!
Ciekawe jak tam Ewcol...

Ostatnia edycja:
Do góry