reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ledwo zyje.... pieerwszy raz od naprawdę długiego czasu dziś nie polegiwałam wcale.... sprzatanie, gotowanie, pranie, potem spacer i gra z córką na działce w pilkę,kopałyśmy, rzucałyśmy, nabiegałam się, naschylałam, nakucałam..... moja macica chyba ma troszkę dość :)) ale dobrze, nie ma się co oszczedzać, tym bardziej, że jutro zostaje mi ostatni dzien "szaleństw".
fiufiu - trzymam kciuki z rozwoj akcji po olejku
Madison - wrzuć nam zdjęcia z imprezki urodzinowej. Dobrze robicie, że to małe się muszą dostosować do sytuacji, a nie synek.....

reklama
Martuska może coś się samo ruszy po tak aktywnym dniu :-)

Dziś w pepco kupiłam pudełka jutro walczę z szafą :-)

Aaa dziewczyny zglupie, hydraulik mowi zeby odkrecic zawor od wody zeby sprawdzic baterie a tu ten gwint sie urwal i co tu kurr... zrobic :( maaasakraaaa

Kaspian- niestety moj gin nie pracuje w szpitalu, ale mam tam położną i ona wie, co i jak :))) powiedziała, że gdybym tylko nie miała juz szyjki i ciut większe rozwarxie, może przebić mi wody, żebym na skurcze nie musiała czekać... poki co, moja szyjka jeszcze 1 cm na tym etapie

Nadal cisza?

Zastanawiam się też jak Caltha się miewa... nie zanosiło się na szybki powrót do domu z ostatniego smsa... może jutro do niej napiszę...

Ostatnia edycja:
reklama
drugi raz kibelek, i braxtony bezbolesne :( wymasować suty trza. Potem ide w kimę.

edit: łupie w krzyzu.

Ostatnia edycja:
Do góry