reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

ledwo zyje.... pieerwszy raz od naprawdę długiego czasu dziś nie polegiwałam wcale.... sprzatanie, gotowanie, pranie, potem spacer i gra z córką na działce w pilkę,kopałyśmy, rzucałyśmy, nabiegałam się, naschylałam, nakucałam..... moja macica chyba ma troszkę dość :)) ale dobrze, nie ma się co oszczedzać, tym bardziej, że jutro zostaje mi ostatni dzien "szaleństw".
fiufiu - trzymam kciuki z rozwoj akcji po olejku
Madison - wrzuć nam zdjęcia z imprezki urodzinowej. Dobrze robicie, że to małe się muszą dostosować do sytuacji, a nie synek.....

reklama
Martuska może coś się samo ruszy po tak aktywnym dniu :-)

Dziś w pepco kupiłam pudełka jutro walczę z szafą :-)

Aaa dziewczyny zglupie, hydraulik mowi zeby odkrecic zawor od wody zeby sprawdzic baterie a tu ten gwint sie urwal i co tu kurr... zrobic :( maaasakraaaa

Kaspian- niestety moj gin nie pracuje w szpitalu, ale mam tam położną i ona wie, co i jak :))) powiedziała, że gdybym tylko nie miała juz szyjki i ciut większe rozwarxie, może przebić mi wody, żebym na skurcze nie musiała czekać... poki co, moja szyjka jeszcze 1 cm na tym etapie

Nadal cisza?

Zastanawiam się też jak Caltha się miewa... nie zanosiło się na szybki powrót do domu z ostatniego smsa... może jutro do niej napiszę...

Ostatnia edycja:
reklama
drugi raz kibelek, i braxtony bezbolesne :( wymasować suty trza. Potem ide w kimę.

edit: łupie w krzyzu.

Ostatnia edycja:
Do góry