Moniuszka, to Twoje następne usg chyba nie tak drogie jak na polskie warunki, w dodatku 3d/4d. Zrobić i tak trzeba więc czemu by nie od razu takie fajne. I fakt, w 13 tygodniu już fajnie widać. Niektorym może się poszczęścić i dowiedzą się o płci, którą i tak później trzeba potwierdzić ale co tam ;p
Asiłek, to nie tak.. ja np. siedze w domu, cały czas prawie w łóżku, jest mi cholernie ciężko ale to przecież i tak luksus. Patrząc na Ciebie, Ty nie leżysz obłogiem, musisz codziennie wstawać, jezdzić do pracy, byc w niej. Nie jest Ci lekko. Nie wyobrażam sobie w moim stanie wychodzić z domu a co dopiero jak Ty spędzać na zewnątrz tyle czasu.. Popatrz na to w ten sposób i jak piszą dziewczyny, może idz na L4??
Izis nie zapominajmy o kapciu ;p
Natkusia dokładnie tak, to oni bardziej się powinni pilnować by nie prowokować czy głupio odpowiadać, my specjalnie tego nie robimy.. Z ta praca to chyba dobrze, ze nie idziesz, po co miec jakies problemy? Tym bardziej, ze mowisz ze Twoi pracodawcy nie sa normalni..
Gawit, kilka dziewczyn też tutaj ma monitorki
Ja mam ten:
SONOLINE B FETAL DOPPLER 3MHZ PROBE BACKLIGHT INCLUDES BATTERIES AND 250ML GEL | eBay
mam nadzieję, ze widzisz. Wazne by kupic ten czulszy jak chcesz szybciutko serducho uslyszec. Przed zakupem sprawdzalam na yt czy oby sobie jaja nie robia, tu przykladowy:
How to find your baby's heartbeat with fetal doppler - YouTube jest ich cala masa ale warto czytać komentarze. Nie u kazdego tak ladnie i szybko wylapuje. Aaa i nalezy szukac w dobrym miejscu ;p
Macku, co to znaczy na samolocie??
Witaj Prawie mama, wielkie gratulacje
Szyszunia a prywatnie?? Gin tu prywatnie przyjmuje tak samo jak midwife. Wydaje mi się, ze l4 tez mogliby Ci dac, bys mogla chociaz tydzien w domu polozec. Ja bym sie do szpitala wybrala i powiedziala, ze kazali CI przyjsc jakby bylo cos nie tak a nie wyganiac. Jak sie czujesz? Moze to plamienia co wystepuja w dniach @ ?? czyli takie doczyszczanie?