reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witajcie -chwile mnie nie ma a tu takie wiesci !!!!
OLCIAK przeogromne gratulacje !!!!!!!!!

No to sie zaczyna !!! Ufff ja tak jak dostalam pozwolenie na rodzenie i wieksza ilosc ruchu tak cisza :-/ sporadyczny skurcz i to na tyle ,,,,jedyne co to mam stopy jak dwie ogromne banki !!!!-przez te upaly

Dziewczyny spokojnej niedzieli zycze tylko z dobrymi wiesciami no i tak co sie nie rozpakujecie wszystkie bo naprawde wyjdzie na to ze bede ostatnia ;-)

Natkusia jak tam mamusiu??

Ps. Znowu mam pare stron do nadrobienia

Hej!
Wchodze na forum i co? Olciak rozpakowana, a ja tu Gorgusie po wczorajszym wieczorze obstawiałam.
Och i kolejny upalne dzień. Na szczęście jutro już burze zapowiadają choć temp. Ma wciąż być 28 stopni....

No to noc pięknie przespana i podobnie jak Anna powoli mam focha,że tu sie dziewczyny w kolejkę wpychaja :-)
No cóż.ja to jednak dobije Spokojnie do tego 1.08.a we wtorek mam wizytę u gina ostatnia.
Ewcol jalb co czegoś bylo trzeba,to sie nie krępuj pisać do mnie,bo w końcu mam najbliżej do Polic. Wyśle ci pw moja kom.na wszelki wypadek :-)

OLCIAK kolejna mamusiu gratuluje!! :-):-)

Czesc dziewczynki :*

Wybaczcie, że malo sie odzywam ale Wojtus przyslania mi caly świat ;-) wczoraj go dostalam od 10 i jestesmy razem caly czas. Przed chwila zawiozlam go na kąpanie wiec mam chwike.
Ogolnie jest strasznie grzeczny, cały Michaś i ciagle by spał.. musze go budzic na karmienie i na razie karmimy sie piersia :tak::tak: jest przeciwienstwem Michala i pieknie ssie i chwyta wiec mam nadzieje, że tym razem sie uda :-) ale dziewczyny ktore maja problem z plaskimi/wkleslymi brodawkami polecam te wkladki formujace z Medeli.. u mnie sprawily cuda i pieknie wyciagnely brodawki :tak:

No co tu duzo mowic.. jestem w malym zakochana i jest trzecia miloscia mojego zycia.

Dzisiaj nq zamknietym wrzuce foto :-)

Jestem z Wami wszystkimi i trzymam &&&&&!

Podczytuje Was ale jakos weny brak na pisanie.

Caluje Was wszystkie!

Hej
Olciakk, ale czad :D gratuluję Ci serdecznie i po cichu zazdroszczę. Czekam na relację i zdjęcia synka.

Gorgusia się nie odzywa, kto wie czy i ona nie tuli już malucha :)

U nas grzmi od rana. Mam wieeeelką nadzieję, że w końcu będzie padać.

reklama
a to niespodzianka z rana:-) i mamy kolejnego maluszka:-) super:-)
olciakk jak znajdziesz chwile podeslij mi dane do tabelki, wage, dlugosc, pkt etc...

ja znowu nie spalam w nocy a teraz jestem jak dętka..jak obudziłam sie o 3 tak koniec..komary mnie pogryzły i całą noc sie drapałam a przy zamknietym oknie sie spac nie da bo sie mozna udusic..ehh..trzeba sie ogarnac, wziac prysznic to moze się dobudze bo czuje się okropnie po tej dzisiejszej nocy ;/;/

Do góry