reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Gorgusia straszy a Olciakk rodzi :-) Witamy kolejne lipcowo-sierpniowe dzieciątko :-)

Natkusia - czekamy na zdjęcia Wojtusia :-)

U mnie też gorąco, na wschodnim parapecie 41 stopni, w mieszkaniu 27, zaraz wskakuję do chłodnej kąpieli i może jakoś do życia wrócę :-)

reklama
Naktusia super wieści o poranku :) Kiedy Was do domu wypuszczą?

Ewaelinka Ty pisz do nas częściej :))))

Carine może weź prysznic i jeszcze troszkę zaśniesz...

Życzę nam wszystkim ochłodzenia choć wiem, że nie wszystkie Was to ucieszy ale ja bardzo potrzebuję :( bardzo bardzo.... BARDZO ;)

Dziś mam plan wyjść na troszkę z domu... może do lasu... chciałabym zmienić otoczenie... może lekki spacerek nie zaszkodzi... :))))

chciałąbym aby był już 27 lipca... przepakowałabym już torby :) i spokojnie... umyła okna :)))))))))))))

Witam was z rana!

Olciakk gratuluję i zazdroszcze !!!
Natkusia super że już jesteś z Wojtusiem. Czekamy na zdjecia!

U mnie nic straszna, nie mogłam usnąć chyba do 4. Ale jak tylko wstałam z łóżka i chciałam coś zrobić to oczy mi się zamykaly. I tak w kółko. Synek z racji że w domu jeden wiatrak to śpi z nami, wiec o 9 dostałam butelką w czoło bo mu się piciu skończyło. Swoją drogą cieszę się że wstał i sam odnalazł butle żeby sie napić. Zyskalam dodatkowe 20 minut spania.no i największy pozytyw tego ranka-otwieram zasłony a tam chmurki ;))) dalej duszno ale szansa na jakąś burze jest :)

Olcia - gratulacje! a to niespodziewany zwrot akcji! Super! Witamy Danielka na świecie! Napisz więcej jak dasz radę. I cudownie że miałaś go przy sobie od razu po porodzie tak długo. Mi zabrali córkę od razu na badania a ja byłam za słaba aby sie upomnieć (i też nie wiedziałam że mam prawo) Teraz będę walczyć jak lwica, żeby mieć bobasa najpierw tylko dla siebie :)

Barbarka - chmurek zazdroszczę! U nas już teraz w domu 27. z d e c h n ę!

Tak marzę że jeżeli poród ma sie zacząć w najbliższych, tych upalnych dniach to ja chcę nocą, w chłodzie.....

Cześć Dziewczyny
Nie wiem co tam u Was od dwóch dni :szok: widziałam tylko, że jest kolejny maluszek. Gratuluję mamie :-)

Pytanie na szybko mam do tych dziewczyn, które zdecydowały się na bankowanie krwi pępowinowej, którą firmę wybrałyście i dlaczego?
Dzięki bardzo

Olciakk- gratulacje! zazdroszcze!
Natkusia- czekamy na zdjecie ;)

Powiem wam, ze nie dosc ze pod koniec ciazy mamy ciezko to jeszcze pogoda nam nie pomaga... kurde no! Gdzie ta burza?!!!

Olciak super ze Daniel juz na swiecie. Gratuluję!:-) Czy teraz cisnienie juz ci sie ustabilizowalo?

Gorgusia no to mialas w nocy taki synrom zaprzeczania jak ja przy Alku. Ok 12 w nocy zaczely mi sie skurcze co 8-5 min i moj m. Liczy i mowi to sie chyba zaczyna. Ty rodzisz a ja mu na to haha chyba ty! No i poszlam sie kompac. Ale torbe dopakowalam i juz przez cala noc nie spalam bo mialam skurcze. O 6 obudzilam m o 7 jechalismy na porodowke a o 9.40 synek urodzil sie przez cc. Ale widze, ze u ciebie sie wyciszylo...chociaż juz teraz to pilnuj się;-) nie znasz dnia ani godziny:tak:

Ewcol oj to niedobrze, ze ci te cukry tak skaczą. W szpitalu jednak bedziesz bezpieczniejsza i Ty i dziecko! Trzymaj sie!

U mnie od rana pada a mnie mimo tego, ze sie wyspalam glowa boli. Zazwyczaj tak mam na deszcz, burzę:dry:

Dzis ostatni dzien m. Urlopu. Smiejemy sie ze powinnysmy powysylac kartki z pordrowieniami z wakacji w Warszawie! Ehh nie bylo tak jeszcze. Ali sie urodzil w maju i jak mial 2,5 miecha to pojechalismy juz nad morze. Cóż nie mozna miec wszystkiego!

reklama
Natkusia...Wojtuś śliczny i taki pucołowaty. I ten nosek. Nic dziwnego, że się zakochałaś:)

Jeszcze raz gratulacje dla Was!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry