reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja za 6 dni boje się że nie poznamy płci 😭
Ja się w sumie nie boję,bo wręcz jestem przekonana,że jeszcze nie poznamy płci,więc nie chce czuć się rozczarowana.W pierwszej ciąży synek długo się chował i nawet na połówkowych nie wiedzieliśmy,ale ja i tak czułam,że to synek.Teraz w sumie nie mam takie przeczucia Dla mnie synek super,bo już znam ,, obsługę '' a córcia też byłoby cudownie bo córci nie mamy😊

reklama
Ja się w sumie nie boję,bo wręcz jestem przekonana,że jeszcze nie poznamy płci,więc nie chce czuć się rozczarowana.W pierwszej ciąży synek długo się chował i nawet na połówkowych nie wiedzieliśmy,ale ja i tak czułam,że to synek.Teraz w sumie nie mam takie przeczucia Dla mnie synek super,bo już znam ,, obsługę '' a córcia też byłoby cudownie bo córci nie mamy😊
też miałam to przeczucie od początku... niesamowite to jest 💜

To powiem Wam,że jestem szczerze zdziwiona bo ja mimo tych swoich 37 lat na karku jak na razie w ogóle nie odczuwam żadnych tego typu dolegliwości i zdarza się,że pracuje np 2 dni po 12 h ..jak na ten moment czuję się jakby nigdy nic 😉ale zdaje sobie sprawę,że to nie potrwa długo 😬 więc cieszę się stanem póki co 😉

U mnie 36 lat i również mam tak samo, cieszę się tym stanem obecnie, bo później może być różnie 😊

dziękuję 🥹
wbrew przeczuciom, wbrew wszystkim przesądom, wbrew chińskiemu kalendarzowi płci, wbrew wszystkiemu 😁

Gratulacje! 😀
No to jestem ciekawa jak się u mnie sprawdzi 🤭 ja mam smaka bardziej na słone, kwaśne, chociaż słodkie zjem raz na jakiś czas, przed ciąża jadłam więcej 😅 teraz głównie owocki tj. kiwi, mandarynki 😍
Ostatnio byłam w cukierni, a tam wybór słodkich bułek, ciast 😮 ale na nic nie miałam ochoty i wyszłam 🤷‍♀️

Gratulacje! 😀
No to jestem ciekawa jak się u mnie sprawdzi 🤭 ja mam smaka bardziej na słone, kwaśne, chociaż słodkie zjem raz na jakiś czas, przed ciąża jadłam więcej 😅 teraz głównie owocki tj. kiwi, mandarynki 😍
Ostatnio byłam w cukierni, a tam wybór słodkich bułek, ciast 😮 ale na nic nie miałam ochoty i wyszłam 🤷‍♀️
Ciekawe czy się sprawdzi. Robisz jakieś badania typu nifty czy czekasz aż na usg bedzie widac?

A czy któraś z Was również ma taką sytuację, że ma czynnik RH- a partner RH+? Ja mam w zaleceniach badanie Rh płodu SANKO RHD

reklama
Do góry