Magda_13
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj na kontroli w luxmedzie. Młode ma 3.5cm i termin trochę podgonił i zgadza się z owulacją w końcu Dzisiaj 10+3 I powiedziała, żeby powoli odstawiać luteinę 2x100: najpierw zejść na 1 dziennie, a później co drugi dzień. Okazuje się też, że Luxmed sam nie robi pappy (jedynie placówka w Wawie), ale mam to w pakiecie, więc dostałam podzlecenie do innego centrum medycznego we Wrocławiu i w sumie super, bo już się umawiałam sama prywatnie, a tak przynajmniej Luxmed za to zapłaci
Nie mogę się doczekać prenatalnych, bo mam nadzieję, że wpuszczą Niemęża i w końcu zobaczy młode na ekranie, bo jeszcze nie miał okazji jeszcze w luxmedzie na ekranie to fajnie widać, ale już zdjęcia to jak drukowane kalkulatorem i muszę mu każdy element pokazywać i tłumaczyć na co patrzy
Nie mogę się doczekać prenatalnych, bo mam nadzieję, że wpuszczą Niemęża i w końcu zobaczy młode na ekranie, bo jeszcze nie miał okazji jeszcze w luxmedzie na ekranie to fajnie widać, ale już zdjęcia to jak drukowane kalkulatorem i muszę mu każdy element pokazywać i tłumaczyć na co patrzy