reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Nie chce nic mówić, ale ja też miałam OGROMNE plany spacerowe, z których wyszła 💩Moje dziecko od początku nienawidzilo wózka/chust/nosidełka i w zasadzie pierwszy rok spędziliśmy na chacie 🤡 Tak tylko piszę, życzę, żeby nikomu nie trafił się taki egzemplarz 🤞bo nie powiem, czułam duży zawód z tego jak wyglądał mój urlop macierzyński, bo wyobrażenia miałam zgoła inne 😉

Podpisuję się pod tym, u nas też pierwszy rok nie wyglądał kolorowo pod tym względem i bardzo rzadko wychodziliśmy. Niestety synek nie lubił wózka 🤷‍♀️ zresztą fotelika tak samo...

Niestety bąbelki są bardzo niejednorodną grupą i mają mocne preferencje już od urodzenia 🫣 dlatego trzeba brać poprawkę na swoje oczekiwania, że mogą się nie zgrać z małym człowiekiem. Gdyby mi to ktoś powiedział przed pierwszym porodem 😂 pewnie i tak bym nie uwierzyła

W 100% się zgadzam!

Mojej koleżance trafił się okaz taki że fotelik samochodowy równa się furia. Jazda w aucie taka furia że się nie uspokoiło dziecko puki nie wysiedli z auta 🥹 ja sobie nie wyobrażam my dużo jeździmy autem i nie da się siedzieć w domu tu wszystko jest daleko. Będziemy musieli dziecko od początku przyzwyczajać 🥲

My mieliśmy taki sam egzemplarz niestety i przyzwyczajanie nic nie dało, a próbowaliśmy od samego początku 🙊 do tej pory dłuższa trasa w foteliku powoduje ataki histerii. Po prostu taki typ 🤷‍♀️

Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo

Mnie niestety też wysypało na twarzy i plecach. Wygląda to źle i boli 🥺

reklama
Do góry