reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
U mnie córka jak już zaśnie to nie trzeba chodzić na palcach. Można jej gadać nad głową, suszarka obok suszy i nic. Problem jest żeby poszła spać.

U nas bywa różnie, ten sen nie jest jeszcze idealny u niego i też zdarzają się problemy z zaśnięciem. Wyszukuje tyle powodów żeby tylko nie iść spać, że jestem pod wrażeniem 😅

Dzień dobry w sobotę 😁 niby spałam 11 godzin ale takie głupoty mi się śniły 😵‍💫 byłam na jakichś wakacjach z moim nieżyjącym tatą, ktoś mnie pobił na jakimś polu potem ja kogoś pobiłam w lesie 🤯🤯🤯 wcale się nie czuję wypoczęta, zresztą nawet mój smartwach mówi, że jakoś snu była lipna 🙄 ehh, a liczyłam, że jednak wykrzesam z siebie jakąś energię dzisiaj 😂
Zobaczcie jaki tort na babyshower znalazłam 🤣

Załączniki

• IMG_4489.jpeg
    IMG_4489.jpeg
    69,3 KB · Wyświetleń: 107
Cześć dziewczyny 🙂

Nadrobiłam i w końcu udało mi się doczytać do końca Wasze wpisy 🙃

Będę wdzięczna jeśli uda się dołączyć do Was do grupy zamkniętej 🙏 @AnnMar88 mogę prosić o dopisanie do listy?

W tym roku kończę 36 lat i jest to moja pierwsza ciąża.

Ostatnią wizytę miałam we wtorek wtedy maluszek miał 2,57 cm. Obecnie jestem w 11 tyg. 10+1. Wstępnie wpisany termin porodu to 17.08 😊, badanie prenatalne mam wyznaczone 31.01.

Moja ciąża jest praktycznie bez objawów poza tym, że trochę wiecej śpię. Jednak pierwsze tygodnie nie były łatwe, gdyż szalała burza hormonów i mocno bałam się czy wszystko jest dobrze, ale wynika to też z tego, że staraliśmy sie dość długo i bardzo nam zależało aby wszystko się udało ❤️ Jestem z tych co chodziły prawie co tydzień do lekarza 😉 Obecnie samopoczucie dużo lepsze i nawet mam więcej energii.

Miło mi u Was zagościć i gratulacje wszystkim przyszłym mamom 😊

reklama
Do góry