reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Już po wizycie, serduszko biję (tętno 150), ma 2.54 cm i wygląda jak miś (identyczny). Nawet się ruszał 🥰
Jestem szczęśliwa i spokojna.
Założona karta ciąży, dostałam skierowanie na badania krwi i na prenatalne. Jutro zadzwonię i spróbuję się umówić.
Z crl 9:2 i termin jednak na 13.08 (musimy poprawić na 1 stronie).
Tłumaczył mi dlaczego nie włącza Dopplera - podobno teraz przed skończonym 10-11 tyg nie powinno się podgrzewać głowicy. Następna wizytę mam 25.01.
Te terminy myślę że dopracujemy w osobnej tabeli jak będzie wątek zamknięty. Po prenatalnych też pewnie części się zmieni.

reklama
Czy Wy macie jeszcze silne mdlosci? Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze dawno nie mialam. Moja glowa 🤯
Mi już odpuszczały ostatnie dni, a dziś znowu mam mdłości. Oby to nie kolejny wirus, bo teściowa dziś wymiotuje. Ja się od tych choróbsk nie mogę odgonić w tej ciąży :/
A byłam dziś w przychodni z tym stanem podgorączkowymi i kaszlem, żeby mnie lekarz osłuchał i osłuchowo czysto. Jakiś wirus i musi samo przejść... Dostałam tylko spray na gardło ze srebrem, ale mnie gardlo nie boli i syrop z porostu islandzkiego.

reklama
Mi już odpuszczały ostatnie dni, a dziś znowu mam mdłości. Oby to nie kolejny wirus, bo teściowa dziś wymiotuje. Ja się od tych choróbsk nie mogę odgonić w tej ciąży :/
A byłam dziś w przychodni z tym stanem podgorączkowymi i kaszlem, żeby mnie lekarz osłuchał i osłuchowo czysto. Jakiś wirus i musi samo przejść... Dostałam tylko spray na gardło ze srebrem, ale mnie gardlo nie boli i syrop z porostu islandzkiego.
Moj maly tez kaszel w sumie cholera wie skad. Ale mysle, ze juz bym cos podlapala bo to od poniedzialku.

Do góry