Malinowa_-
Fanka BB :)
Dziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabobon strasznyA ja jakoś zbrzydłam ostatnio to też chyba jakiś zabobon mówi, że dziewczynka urodę mamie zabiera?
10 tydzień ciąży i niestety przez moje przeboje ze stanami podgorączkowymi (obecnie już 3 raz choruję od kiedy wiem, że jestem w ciąży) to byłam na 4 wizytach i idę na kolejną 18 stycznia, a później prenatalne 29.01. Czyli 6 wizyt w przeciągu 2 miesięcy wyjdzie. Gdyby wszystko było ok, to jedna wizyta na miesiąc spokojnie wystarczaDziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
u mnie dzisiaj licząc 8+0 to była 4 wizyta ale mam za sobą długą drogę , jestem bardzo przewrażliwiona i potrzebuję częstego potwierdzania, że jest ok aby nie oszaleć następną też planuję tak za około 10 dni, chociaż zarówno dziś jak i 2 stycznia lekarz mówił, że „kolejna wizyta między 11 a 13 tygodniem”Dziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
Ja byłam na jednej przed świętami, w poniedziałek idę na drugą, a 22.01. idę na USG i NIPT na raz. Dzisiaj mam 10+5. I nie mam pojęcia co ile wizyty będę miała, pewnie raz na miesiąc, może rzadziej.Dziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
10 tydzień i jutro mam 3 wizytęDziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
Ja jestem 9+4 i miałam 3 wizyty teraz będę miała 24.01 prenatalne i 25.01 wizytę u swojego lekarza i będę 11+4 i 11+5, ale ogólnie to pewnie będą wizyty raz na miesiąc albo rzadziej.Dziewczyny ile na tym etapie miałyście wizyt? I co ile będziecie chodzić?
to mamy razem w poniedziałek niftyTo ja znowu na opak w ciąży z córką mogłam mięso jeść na kilogramy, a ryby mogły nie istnieć... teraz mam na odwrót, ciekawe czy to coś znaczy. W pon przyjeżdża pielegniarka do pobrania na nifty - kupiłam jednak w necie, bo ponad 500 zl taniej i to jeszcze z pobraniem w domu.