Pięknie, oby jak najwięcej takich wieściJesteśmy już w domu, było opóźnienie, ale w gabinecie też siedzieliśmy długo.
Ale wszystko dobrze, łzy mi tam zaczęły lecieć mimowolne z tych emocji… nie spałam pół nocy chyba, wory mam pod oczami jak nie wiem.
Jestem dziś 6t5d, a z USG dzień mniej.
Pęcherzyk ciążowy wyliczyło na 7t.
Serce bije jak dzwon, ponad 140 uderzeń.
Fasol mierzy 0.71 cm.
Nie sądziłam, że usłyszę dobre wieści, po ostatnim razie naprawdę nastawiałam się na wszystko.
Oby było tak dalej
Mąż był ze mną, też mówi, że w ogóle niebo a ziemia co wtedy było widać
reklama
Veraverrto
Fanka BB :)
Dziewczyny, jaka dawke dziennie DHA bierzecie? Mam pregne i zalecana dzienna dawka to 1-2 kapsulki. Biore dwie, ale zaczynam sie zastanawiac czy nie przeginam pały. Dodam, ze totalnie nie jem ryb. Przed ciaza zjadlam z kilka razy w swoim zyciu. W ciazy na sama mysl wykreca mi trzewia.
Kejcik
DHA 300 mgDziewczyny, jaka dawke dziennie DHA bierzecie? Mam pregne i zalecana dzienna dawka to 1-2 kapsulki. Biore dwie, ale zaczynam sie zastanawiac czy nie przeginam pały. Dodam, ze totalnie nie jem ryb. Przed ciaza zjadlam z kilka razy w swoim zyciu. W ciazy na sama mysl wykreca mi trzewia.
EPA 30 mg
Veraverrto
To mi wychodzi 600 na dzienDHA 300 mg
EPA 30 mg
Charmander
·Dziewczyny, jaka dawke dziennie DHA bierzecie? Mam pregne i zalecana dzienna dawka to 1-2 kapsulki. Biore dwie, ale zaczynam sie zastanawiac czy nie przeginam pały. Dodam, ze totalnie nie jem ryb. Przed ciaza zjadlam z kilka razy w swoim zyciu. W ciazy na sama mysl wykreca mi trzewia.
Badania wskazują, że:
· suplementacja 1000 mg DHA/dzień jest nie tylko bezpieczna dla kobiet w ciąży, ale również jest lepsza niż
200 mg DHA/dzień w zapobieganiu przedwczesnemu porodowi,
· 500 mg DHA/dzień wydaje się optymalną dawką dla kobiety, która jada ryby 1–2 razy w tygodniu
Kejcik
ja do tej pory bez problemu jadłam tyle ryb ale dziś pierwszy raz mnie odrzuciło zobaczymy co będzie potem, jednak okazuje się, że ta Pueria Uno wcale taka dobra nie jest skoro ma za mało·
Badania wskazują, że:
· suplementacja 1000 mg DHA/dzień jest nie tylko bezpieczna dla kobiet w ciąży, ale również jest lepsza niż
· 500 mg DHA/dzień wydaje się optymalną dawką dla kobiety, która jada ryby 1–2 razy w tygodniu
Mayolin
W I trymestrze potrzeba mniej DHA. Od II masz już Puerię Duo i ona ma więcej DHA.ja do tej pory bez problemu jadłam tyle ryb ale dziś pierwszy raz mnie odrzuciło zobaczymy co będzie potem, jednak okazuje się, że ta Pueria Uno wcale taka dobra nie jest skoro ma za mało
Wszystko dobrze, nawet go/ją obliczyli na 10+5 a nie 10+3
to mnie powoli kieruje w termin na lipiec... ale i tak chce zostać z Wami...
Poryczalam się widząc jak się rusza i jak bije serce... ciągle nie mogę w to uwierzyc... W ogóle nie należę do. osób, które często płaczą czy jakoś szczególnie okazują emocje, ale to mnie tak porusza jak nic nigdy...
to mnie powoli kieruje w termin na lipiec... ale i tak chce zostać z Wami...
Poryczalam się widząc jak się rusza i jak bije serce... ciągle nie mogę w to uwierzyc... W ogóle nie należę do. osób, które często płaczą czy jakoś szczególnie okazują emocje, ale to mnie tak porusza jak nic nigdy...
reklama
Veraverrto
Oo. To moze z moim 600 mg to jednak nie przegiecie paly. U mnie w diecie ryb zero.·
Badania wskazują, że: