reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A i udało mi się zapisać na NFZ na wizytę na 3.01 - powinno byc 7+0. Narazie prywatny jeszcze mi nie opisał, mam nadzieję, że niedługo da znać, bo jeśli wszystko będzie ok (🤞) to chce poprowadzić właśnie u dwóch równocześnie 😉
moge zapytać do kogo prywatnie? To samo tobie tylko 1 lekarz z luxmedu, drugi prywatnie z invicty

Dzięki. Trochę mnie pocieszyłaś. Myślałam że wy wszystkie czekacie i powiecie potem. Czułam się jak nie odpowiedzialna.
my faktycznie chcemy czekać do 4 msc by zacząć się cieszyć... ale nasze mamy wiedzą niemal od początku... Tak.najbliższym.osobom chyba można powiedzieć bez względu na etap ciazy...

No wlansie ja mam jutro 5+4 i wizyte. I sprawdzalam w pierwszej ciąży bylam 6+0 i bylo serduszko, wiec po cichu liczę, ze tez juz będzie a jak nie to za tydzień maszeruje na powtorke usg :p
Wszędzie piszą ze serduszko najwcześniej 5+5 🙈 chociaż powoli liczyłam że chociaż będzie zarodek już, ale no wcześnie jest.

moge zapytać do kogo prywatnie? To samo tobie tylko 1 lekarz z luxmedu, drugi prywatnie z invicty
Właśnie do Kurkowskiego chciałam - pewnie i tak by mnie za 3-3,5tyg by zapisał to mam czas, ale mógłby już odpisać, ostatnio w kilka godzin na każdą moją wiadomość odpisywał 🙄 Najgorsze, że tylko przez znanego lekarza można się do niego umawiać 🫣

reklama
Do góry