reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Moja przez Luxmed przyszła na następny dzień o 8:30 dopiero i też szok, bo Luxmed zaszwe robił w ten sam dzień 😳
Ja z LuxMedu chyba tylko raz czekałam tak turbo długo, ale to do 1 w nocy. Teraz zrobiłam w ALABie, bo oni jako jedyni mają betę całościową, a nie tylko podjednostkę. Także zobaczymy czy będzie różnica

reklama
W Alabie mają chyba ze wynik do 3 dni przy becie 🙈
Na szczęście nie ;P 1 dzień roboczy. Także no muszą być dzisiaj wyniki
1702452172907.png

Chociaż szczerze mówiąc myślałam, że na wizytę będę miała. Ale wizyta na 10:15 to raczej nie ma szans, że się wyrobią :/

Ostatnia edycja:
Jest dużo lepiej aczkolwiek nadal są. Na wkładce widać no i na papierze. Ale już nie jest to to co wczoraj, że przy każdym podtarciu wielka plama krwi...

To już choć trochę spokojniej. :/ oby jak najszybciej zniknęły te plamienia. 🤞🏻No i Kropek na swoim miejscu, to najważniejsze 💪🏻 Chyba lubi być często podglądany :D

To już choć trochę spokojniej. :/ oby jak najszybciej zniknęły te plamienia. 🤞🏻No i Kropek na swoim miejscu, to najważniejsze 💪🏻 Chyba lubi być często podglądany :D
No ewidentnie. Śmiałam się wczoraj do męża, że jeszcze trochę to w szpitalu będę miała własną salę. Nawet akurat była ta lekarka, która mnie przyjmowała przy poprzednim poronieniu i mnie pamiętała 😅

No ewidentnie. Śmiałam się wczoraj do męża, że jeszcze trochę to w szpitalu będę miała własną salę. Nawet akurat była ta lekarka, która mnie przyjmowała przy poprzednim poronieniu i mnie pamiętała 😅
4 razy w jednej ciazy hospitalizacja… Jak podczas porodu lekarz zapytal jakie byly powody hospitalizacji to mialam biede wymienic 🙊😁

to jak już sala to jeszcze w komplecie niech dadzą dobrego lekarza i sprawny sprzęt :D ale tylko na podglądanie, bez żadnego stresowania Mamy!

Daj znać jak będzie beta 🤞🏻

reklama
4 razy w jednej ciazy hospitalizacja… Jak podczas porodu lekarz zapytal jakie byly powody hospitalizacji to mialam biede wymienic 🙊😁
Ja w każdej ciąży byłam u nich przynajmniej 3 razy ;) A to moja 5 ciąża tutaj. W tej już byłam 2, a to dopiero 7 tydzień 🙉🙉

W ogóle dopiero spojrzałam na wypis z IP. Bąbel już ma 8,2mm a w czwartek miał 5mm :o:o:o

Do góry