reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A i udało mi się zapisać na NFZ na wizytę na 3.01 - powinno byc 7+0. Narazie prywatny jeszcze mi nie opisał, mam nadzieję, że niedługo da znać, bo jeśli wszystko będzie ok (🤞) to chce poprowadzić właśnie u dwóch równocześnie 😉
moge zapytać do kogo prywatnie? To samo tobie tylko 1 lekarz z luxmedu, drugi prywatnie z invicty

Dzięki. Trochę mnie pocieszyłaś. Myślałam że wy wszystkie czekacie i powiecie potem. Czułam się jak nie odpowiedzialna.
my faktycznie chcemy czekać do 4 msc by zacząć się cieszyć... ale nasze mamy wiedzą niemal od początku... Tak.najbliższym.osobom chyba można powiedzieć bez względu na etap ciazy...

No wlansie ja mam jutro 5+4 i wizyte. I sprawdzalam w pierwszej ciąży bylam 6+0 i bylo serduszko, wiec po cichu liczę, ze tez juz będzie a jak nie to za tydzień maszeruje na powtorke usg :p
Wszędzie piszą ze serduszko najwcześniej 5+5 🙈 chociaż powoli liczyłam że chociaż będzie zarodek już, ale no wcześnie jest.

moge zapytać do kogo prywatnie? To samo tobie tylko 1 lekarz z luxmedu, drugi prywatnie z invicty
Właśnie do Kurkowskiego chciałam - pewnie i tak by mnie za 3-3,5tyg by zapisał to mam czas, ale mógłby już odpisać, ostatnio w kilka godzin na każdą moją wiadomość odpisywał 🙄 Najgorsze, że tylko przez znanego lekarza można się do niego umawiać 🫣

reklama
Do góry