U
użytkownik 218
Gość
Too ja sushi jem cały czas ale tylko z pieczoną rybą, tylko takie lubie
Ja rybę jakoś tak najmniej, ale marzą mi się święta z sushi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Too ja sushi jem cały czas ale tylko z pieczoną rybą, tylko takie lubie
Wiesz co nie wiem dokładnie. Po prostu zawsze słyszałam, że grzyby nie są polecane więc się tego trzymam Wolę nie ryzykowaćHmm… O grzybach nie slyszalam. Chodzi o to, ze ciezkostrawne czy ze istnieje ryzyko zatrucia? Czy jest jakis inny powod?
Ja w sumie tez. Czy mowilam, ze swirowalam w pierwszej ciazy? Wlasnie odmowilam zupy, w ktorej bylo ziele angielskieWiesz co nie wiem dokładnie. Po prostu zawsze słyszałam, że grzyby nie są polecane więc się tego trzymam Wolę nie ryzykować
W którym tygodniu jesteś?Hejka dziewczyny chciałabym się do was dołączyć jako sierpniowa mamusia. Wizytę mam 11.12 i następna 21.12. Kalendarz niby mi pokazuje wstępnie na 10.08 rozwiązanie. Narazie jestem po jednej becie i progu w poniedziałek rano idę ponownie by mieć na wizyte z czym iść. Zastanawia mnie jedna sprawa czy mi jakoś pomożecie odnośnie mojego proga czy nie jest on za niski, niby w normie, ale nigdy nie wiadomo. Jest to moja pierwsza ciąża po ponad roku starań. Witam wszystkie mamusie
Dziś 5 tydzień się zaczął według ostatniej miesiączki.W którym tygodniu jesteś?
Wszystko w normie. Ale ja po takiej becie bym myślała czy to nie bliźniaki hihi oczywiście lekarz ci powie czy dobrze ale jak wpiszesz w internet są widełki bardzo rozległe dla 5 tygodnia od 217 do prawie paru tysięcyDziś 5 tydzień się zaczął według ostatniej miesiączki.
Jakby były bliźniaki to bym była mega szczęśliwa. Ale dobra troszkę się uspokoiłam, ale i tak w poniedziałek lecę do lekarza dla spokoju głowyWszystko w normie. Ale ja po takiej becie bym myślała czy to nie bliźniaki hihi oczywiście lekarz ci powie czy dobrze ale jak wpiszesz w internet są widełki bardzo rozległe dla 5 tygodnia od 217 do prawie paru tysięcy
O tymianku zakodowałam w pierwszej ciazy i to chyba dlatego, ze... niecierpie tymianku A o zielu mignelo mi gdzies, zeby ograniczyc. Ale to wystarczylo, zeby moja glowa weszla w tryb ERRORA czemu ziele angielskie i tymianek? Ja jem wszystko oprócz surowego mięsa ryby i jaj, których i bez ciąży nie jadamgrzybowa też będę jeść i wszystko z grzybami i kapustą o ile nudności pozwolą za to zaczęła mnie boleć 8, która NIGDY nie bolała, więc bardziej się zastanawiam co teraz moje życie to ostatnio kompilacja nieszczęśliwych wypadków