reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Hejka dziewczyny chciałabym się do was dołączyć jako sierpniowa mamusia. Wizytę mam 11.12 i następna 21.12. Kalendarz niby mi pokazuje wstępnie na 10.08 rozwiązanie. Narazie jestem po jednej becie i progu w poniedziałek rano idę ponownie by mieć na wizyte z czym iść. Zastanawia mnie jedna sprawa czy mi jakoś pomożecie odnośnie mojego proga czy nie jest on za niski, niby w normie, ale nigdy nie wiadomo. Jest to moja pierwsza ciąża po ponad roku starań. Witam wszystkie mamusie 🥰

Załączniki

• Screenshot_2023-12-09-16-31-37-971_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-09-16-31-37-971_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 90
Hejka dziewczyny chciałabym się do was dołączyć jako sierpniowa mamusia. Wizytę mam 11.12 i następna 21.12. Kalendarz niby mi pokazuje wstępnie na 10.08 rozwiązanie. Narazie jestem po jednej becie i progu w poniedziałek rano idę ponownie by mieć na wizyte z czym iść. Zastanawia mnie jedna sprawa czy mi jakoś pomożecie odnośnie mojego proga czy nie jest on za niski, niby w normie, ale nigdy nie wiadomo. Jest to moja pierwsza ciąża po ponad roku starań. Witam wszystkie mamusie 🥰
W którym tygodniu jesteś?

Dziś 5 tydzień się zaczął według ostatniej miesiączki.
Wszystko w normie. Ale ja po takiej becie bym myślała czy to nie bliźniaki hihi 😁😁 oczywiście lekarz ci powie czy dobrze ale jak wpiszesz w internet są widełki bardzo rozległe dla 5 tygodnia od 217 do prawie paru tysięcy

Wszystko w normie. Ale ja po takiej becie bym myślała czy to nie bliźniaki hihi 😁😁 oczywiście lekarz ci powie czy dobrze ale jak wpiszesz w internet są widełki bardzo rozległe dla 5 tygodnia od 217 do prawie paru tysięcy
Jakby były bliźniaki to bym była mega szczęśliwa. Ale dobra troszkę się uspokoiłam, ale i tak w poniedziałek lecę do lekarza dla spokoju głowy 🥰🥰

A czemu ziele angielskie i tymianek? Ja jem wszystko oprócz surowego mięsa ryby i jaj, których i bez ciąży nie jadam😂grzybowa też będę jeść i wszystko z grzybami i kapustą o ile nudności pozwolą 🫣 za to zaczęła mnie boleć 8, która NIGDY nie bolała, więc bardziej się zastanawiam co teraz 😐 moje życie to ostatnio kompilacja nieszczęśliwych wypadków 😮‍💨

reklama
A czemu ziele angielskie i tymianek? Ja jem wszystko oprócz surowego mięsa ryby i jaj, których i bez ciąży nie jadam😂grzybowa też będę jeść i wszystko z grzybami i kapustą o ile nudności pozwolą 🫣 za to zaczęła mnie boleć 8, która NIGDY nie bolała, więc bardziej się zastanawiam co teraz 😐 moje życie to ostatnio kompilacja nieszczęśliwych wypadków 😮‍💨
O tymianku zakodowałam w pierwszej ciazy i to chyba dlatego, ze... niecierpie tymianku :D A o zielu mignelo mi gdzies, zeby ograniczyc. Ale to wystarczylo, zeby moja glowa weszla w tryb ERROR😂

Do góry