reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

U mnie dzisiaj już piękna beta, prawie 600. Zrobiłam sobie też kwas foliowy i Bardzo dobry wynik, morfologia tez ok także jestem spokojna. W środę powtórka bety:)

reklama
Jestem po wizycie, wszystko dobrze, zarodek z serduszkiem ☺️ jeszcze nie takim „jak dzwon” ale wszystko wygląda dobrze do wieku ciąży :) następna wizyta 27.12☺️
A w domu totalny armagedon😅 te drugie dziecka muszą się już od zarodka adaptować do życia bez ciągłej asysty rodzica 😂

Jestem po wizycie, wszystko dobrze, zarodek z serduszkiem ☺️ jeszcze nie takim „jak dzwon” ale wszystko wygląda dobrze do wieku ciąży :) następna wizyta 27.12☺️
A w domu totalny armagedon😅 te drugie dziecka muszą się już od zarodka adaptować do życia bez ciągłej asysty rodzica 😂
A który to tydzien/dzień?

Dziewczyny, help. Chcę jutro zrobić betę w innym laboratorium (nie wiem czego oczekuję, ale jakoś kusi). Tylko mam teraz problem. Widzę, że jest beta L46 i L47. W Luxmedzie i diagnostyce cały czas robią mi tą L46. A w Alabie robię zawsze L47. Czy to jest jakaś różnica? Czy porównywanie tego ma sens? Ta L46 w alabie jest cholernie droga :/

Dziewczyny, help. Chcę jutro zrobić betę w innym laboratorium (nie wiem czego oczekuję, ale jakoś kusi). Tylko mam teraz problem. Widzę, że jest beta L46 i L47. W Luxmedzie i diagnostyce cały czas robią mi tą L46. A w Alabie robię zawsze L47. Czy to jest jakaś różnica? Czy porównywanie tego ma sens? Ta L46 w alabie jest cholernie droga :/
A nie masz możliwości zrobić bety w jakimś laboratorium przyszpitalnym? Najtaniej i najszybciej wyniki :)

A nie masz możliwości zrobić bety w jakimś laboratorium przyszpitalnym? Najtaniej i najszybciej wyniki :)
Nie za bardzo. Chcę tylko po prostu sprawdzić, czy na 100% w diagnostyce nie robią jakiegoś błędu w tych moich wynikach. Tak wiem, mało realne, ale sprawdzić nie zaszkodzi

reklama
Do góry