reklama
Meganka
Fanka BB :)
Myślę, że jeszcze środa i piątek, a do wtorku już potem wytrzymam (oby)
Kitsune
Moderator
Mam wyniki beta 290, czyli przyrost 198%. Chwilo trwaj
Trzymajcie się tam bombelki mamusiek porządnie
Veraverrto
A ze mna nikt jutro nie pojdzie?Myślę, że jeszcze środa i piątek, a do wtorku już potem wytrzymam (oby)
Bolilol
ja chyba też jeszcze w środę i piątek pójdę ale możliwe, że w poniedziałek teżMyślę, że jeszcze środa i piątek, a do wtorku już potem wytrzymam (oby)
Meganka
NIe kuś!A ze mna nikt jutro nie pojdzie?
Ja dość mocno rozważam poniedziałek, ale może jak pt będzie dość wysoki to dam radę. Albo nie dam i pójdęja chyba też jeszcze w środę i piątek pójdę ale możliwe, że w poniedziałek też
Veraverrto
Miedzy 20 a 24 listopada bylam codziennie. Zmienialam tylko punkty, ale z obu wioza do jednego labu. Nie pytajcieNIe kuś!
Ja dość mocno rozważam poniedziałek, ale może jak pt będzie dość wysoki to dam radę. Albo nie dam i pójdę
jagna_jadzia
Najgorsze jest to że specjalnie wzięłam urlop wychowawczy 3 tygodnie żeby siedziec z nim w domu przed zabiegiem, a teraz to okazuje się że mogłam wziąć opiekę na chore dziecko od lekarza i przynajmniej bym jakąś kasę dostała;( no ale to już najmniej istotne cala ta logistyka, fikołki i dup… najciezsza infekcja od roku akurat teraz tak to z tymi dziećmi jest cokolwiek przewidywalne, od momentu kurde komórki jajowej i plemnika XD czekam w poczekalni, zobaczymy co u drugiego bombelka…Kurcze, okropny pech. A może w rejestracji udałoby się zamienić na termin z kimś, kto ma trochę później?
Daj znać jak juz będzie po Twojej wizycie
Meganka
To ja się chociaż grzecznie trzymam odstepu 48hMiedzy 20 a 24 listopada bylam codziennie. Zmienialam tylko punkty, ale z obu wioza do jednego labu. Nie pytajcie
reklama
jagna_jadzia