reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Najgorsze jest to że specjalnie wzięłam urlop wychowawczy 3 tygodnie żeby siedziec z nim w domu przed zabiegiem, a teraz to okazuje się że mogłam wziąć opiekę na chore dziecko od lekarza i przynajmniej bym jakąś kasę dostała;( no ale to już najmniej istotne :( cala ta logistyka, fikołki i dup… najciezsza infekcja od roku akurat teraz 😥😥 tak to z tymi dziećmi jest cokolwiek przewidywalne, od momentu kurde komórki jajowej i plemnika XD czekam w poczekalni, zobaczymy co u drugiego bombelka… 🫣
Czekamy na wieści z wizyty 😚
Wybacz, ale chyba ominełam jaki to zabieg? U mnie córka szkarlatyna, zapalenie oskrzeli, tyydzien w żłobku i dzisiaj zapalenie ucha. Śmieje się że wyczerpany limit na ten sezon infekcyjny, żeby nie zwariować :D

reklama
Czekamy na wieści z wizyty 😚
Wybacz, ale chyba ominełam jaki to zabieg? U mnie córka szkarlatyna, zapalenie oskrzeli, tyydzien w żłobku i dzisiaj zapalenie ucha. Śmieje się że wyczerpany limit na ten sezon infekcyjny, żeby nie zwariować :D
Chyba jakiś pogrom jest teraz, u pediatry WSZYSTKIE dzieci miały taki sam kaszel. Zabieg drenowania uszu, może raz wspominałam więc nie musiałaś tego widzieć:) syn ma wysięk w uszach i częściowo nie dosłyszy przez to, nic jakiegoś życiowo ważnego, ale jednak istotne 😔
Mój młody nawet bez antybiotyków się trzyma, ale oczywiście akurat teraz rozłożył się na amen😱

Chyba jakiś pogrom jest teraz, u pediatry WSZYSTKIE dzieci miały taki sam kaszel. Zabieg drenowania uszu, może raz wspominałam więc nie musiałaś tego widzieć:) syn ma wysięk w uszach i częściowo nie dosłyszy przez to, nic jakiegoś życiowo ważnego, ale jednak istotne 😔
Mój młody nawet bez antybiotyków się trzyma, ale oczywiście akurat teraz rozłożył się na amen😱
Ah no z tymi dzieciakami to tak już chyba jest, że zawsze są chore w najmniej odpowiednim momencie :p Trzymam kciuki, żebyście zdobili szybko nowy termin ❤️

Najgorsze jest to że specjalnie wzięłam urlop wychowawczy 3 tygodnie żeby siedziec z nim w domu przed zabiegiem, a teraz to okazuje się że mogłam wziąć opiekę na chore dziecko od lekarza i przynajmniej bym jakąś kasę dostała;( no ale to już najmniej istotne :( cala ta logistyka, fikołki i dup… najciezsza infekcja od roku akurat teraz 😥😥 tak to z tymi dziećmi jest cokolwiek przewidywalne, od momentu kurde komórki jajowej i plemnika XD czekam w poczekalni, zobaczymy co u drugiego bombelka… 🫣
Daj znac :)

Mogę potwierdzić jedynie żw coca-cola na mnie też działała, chociaż porządne mdłości i wymioty miałam tylko w ciąży z synem, póki co 3 córki obyły się jedynie z bardzo delikatnymi mdłościami ale nie musiałam nic specjalnie z tym robić
ok, wypróbuję wasze sposoby, może coś pomoże. Dzięki 😘 Od 3 dni tak mnie mdli, że trudno mi funkcjonować, a muszę pracować 🥺 najgorzej jest rano po przebudzeniu i wieczorem, same mdłości bez wymiotów

reklama
ok, wypróbuję wasze sposoby, może coś pomoże. Dzięki 😘 Od 3 dni tak mnie mdli, że trudno mi funkcjonować, a muszę pracować 🥺 najgorzej jest rano po przebudzeniu i wieczorem, same mdłości bez wymiotów
Ważne, żebyś mimo mdłości coś zjadła, bo im jest bardziej głodnym tym gorzej :D

Do góry