reklama
jagna_jadzia
Fanka BB :)
Chyba L47 to jest „właściwe” beta hcg, L46 to jest jakieś HCG z tego co rozumiem czyli ogólnie, nie podjednostka beta. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć??
Kitsune
Moderator
Pierwszy raz w ogóle widzę, że są dwie różne bety. Nie miałam o tym pojęcia W każdym razie w LuxMedzie zawsze dostaję skierowania na tą L46. I zastanawiam się, czy jak zrobię tą L47 to wynik może być inny, czy będzie taki sam i czy można je porównywać w ogóleChyba L47 to jest „właściwe” beta hcg, L46 to jest jakieś HCG z tego co rozumiem czyli ogólnie, nie podjednostka beta. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć??
Veraverrto
Sprawdzilam swoje wyniki. Mam L46
Kitsune
Moderator
W diagnostyce w ogóle nie ma tej L47Ja w diagnostyce mam L46
jagna_jadzia
Wiesz co przeczytałam to jeszcze raz ze str alabu. Oba są opisane jako beta hcg. Nie chce cię wprowadzać w błąd, ale nie rozumiem zamysłu
Kitsune
Moderator
Dla mnie to jest w ogóle teraz zagwozdka, że są dwie różne a opisy podobne Co ciekawe robiłam u nich w poprzedniej ciąży cały czas L47 i nawet się nie zorientowałamWiesz co przeczytałam to jeszcze raz ze str alabu. Oba są opisane jako beta hcg. Nie chce cię wprowadzać w błąd, ale nie rozumiem zamysłu
Ciekawostka - czyli kompletnie nie ma sensu porównywać jednej z drugą.
Ostatnia edycja:
reklama
Veraverrto
Apropos bety... Jak to z nią w końcu jest? Ona zwalnia od 1000 czy jak przekroczy 6000? Ostatni wynik (piątek) miałam 2353. I zastanawiam się czy jest sens ją badać. Jedyne co przemawia za to zobaczyć czy rośnie po tym przeziębieniu. No ale wlasnie, skoro moze nie miec juz szalowych wartosci to warto?