reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Apropos bety... Jak to z nią w końcu jest? Ona zwalnia od 1000 czy jak przekroczy 6000? Ostatni wynik (piątek) miałam 2353. I zastanawiam się czy jest sens ją badać. Jedyne co przemawia za to zobaczyć czy rośnie po tym przeziębieniu. No ale wlasnie, skoro moze nie miec juz szalowych wartosci to warto?
Zwalnia od 1000, więc możesz sobie tylko badać tak naprawdę czy przyrasta tylko i wyłącznie, już bez sprawdzania %.

A ja znowu dostałam skierowanie na betę. A miałam już nie robić 🤦‍♀️

reklama
Ja znowu wrzucam co do wzrostu bety :D także może się podwajać dalej szybko, a może już nie.
wzrost bety.png

Ja znowu wrzucam co do wzrostu bety :D także może się podwajać dalej szybko, a może już nie.
Zobacz załącznik 1592026
Podwaja się, tylko dużo wolniej :D Już nie co 48h. Może ewentualnie tak jak moja stać w miejscu 😅😅

Nie wiem czy to mądre posunięcie czy nie, ale włączam sobie Acard. Jeden lekarz olał moje pytanie, a z drugim nie mam kontaktu więc nie będę czekać

A kiedy masz teraz gine? Ten 1 trym najgorszy, później przynajmniej możesz nie spać i liczyć ruchy dziecka 😂 a tutaj nijak nie przewidzisz 😶
14.12 czyli wiecznosc jak sie na cos czeka. Ja nawet jak maly sie zaczal ruszac, to nie spalam spokojnie bo ruszal sie tyle co nic. Pod koniec to co chwile ladowalam pod ktg 🤦‍♀️

14.12 czyli wiecznosc jak sie na cos czeka. Ja nawet jak maly sie zaczal ruszac, to nie spalam spokojnie bo ruszal sie tyle co nic. Pod koniec to co chwile ladowalam pod ktg 🤦‍♀️
Rozumiem, to prawda, to wieczność 😱 szczególnie że różnice na tych pierwszych badaniach są ogromne
Mój był oszołomem od początku i taki pozostał…..😂

reklama
Do góry