reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja w pon wizyta, dalej jestem zaglucona, ale chyba trochę mniej… zaraz ruszamy z bombelkiem na zakupy żeby zdążyć przed tłumem 😅 trzymam kciuki za was dziewczyny i za wasze badania 🤞🏻🤞🏻

reklama
Cześć! Powodzenia na wizytach 😀 Chorym dużo zdrówka 😘

Ja odebrałam wyniki na boreliozę i interpretacja negatywna, więc powinien być spokój, ale coś tam wyszło w + więc mimo wszystko dalej się martwię i zrobiłam dziś te badanie za 590 zł żeby mieć już względny spokój z tym, że muszę na wyniki czekać teraz 2 tygodnie.
Mam wspaniałą panią pielęgniarkę nic mnie nie boli przy pobieraniu, jest mega ciepłą osobą. Zaczęła się mnie wypytywać dlaczego tak szukam i szukam, może powinnam pójść do psychologa porozmawiać i w końcu wyluzować. Do tego pytania po co mi nifty. Aż się popłakałam w gabinecie (co te hormony robią z człowiekiem 😆)
No i powiedziała, że zawsze mogę przyjść sobie do niej porozmawiać chociaż na chwilę, no kochana jest. Jeszcze ma taki łagodny ton głosu.
Dziś jeszcze będę dzwonić się umawiać na 8 grudnia na prywatną wizytę.

Cześć! Powodzenia na wizytach 😀 Chorym dużo zdrówka 😘

Ja odebrałam wyniki na boreliozę i interpretacja negatywna, więc powinien być spokój, ale coś tam wyszło w + więc mimo wszystko dalej się martwię i zrobiłam dziś te badanie za 590 zł żeby mieć już względny spokój z tym, że muszę na wyniki czekać teraz 2 tygodnie.
Mam wspaniałą panią pielęgniarkę nic mnie nie boli przy pobieraniu, jest mega ciepłą osobą. Zaczęła się mnie wypytywać dlaczego tak szukam i szukam, może powinnam pójść do psychologa porozmawiać i w końcu wyluzować. Do tego pytania po co mi nifty. Aż się popłakałam w gabinecie (co te hormony robią z człowiekiem 😆)
No i powiedziała, że zawsze mogę przyjść sobie do niej porozmawiać chociaż na chwilę, no kochana jest. Jeszcze ma taki łagodny ton głosu.
Dziś jeszcze będę dzwonić się umawiać na 8 grudnia na prywatną wizytę.
No jak mi powiedzial, ze ma dla mnie badania to az klasnelam w dlonie 🤣 Widze, ze Ty tez czlowiek badanie. Ja jak wiem, ze cos moge zbadac i potwierdzic/wykluczyc to az mi lepiej 😁

reklama
Ja dalej kaszel jak z zepsutego gaźnika 😢 oko lewe troche lepiej ale za to prawe padło... mam antybiotyk i zobaczymy za 2-3 dni jak będzie.
Mam nadzieje że w kropkiem wszystko ok mimo tych zdrowotnych przygód.
Zapytalam o przeziebienie. Czy to moze cos pochrzanic. Padlo kategoryczne „Nie.” i tego sie trzymajmy :) Mnie jak zasmyra w gardle to tez przydusi 😩 Nawet nie wiem czy i co mozna zapodac na kaszel.

Do góry