Kitsune
Moderator
Że może błąd labu, ale szanse na to są małeKurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie! Co lekarz mówił?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że może błąd labu, ale szanse na to są małeKurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie! Co lekarz mówił?
Usg daje nadzieję. Kciuki za jutrzejszą betęŻe może błąd labu, ale szanse na to są małe
Ale ta beta spada czy rośnie wolniej?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
Chyba też zrobię bo dusi mnie od paru dniZrobiłam test i to Covid. Ja pierd...
Ja zrobilam 3 (!) plus wymaz na angine. Dzisiaj czuje ze troche lepiej. Sprobuj domowe sposoby na gardlo, kaszel, katar a jak goraczka to zbijaj. Ja bralam wszystko z serii Pren.alen plus mleko z miodem, maslem i czosnkiem.Zrobiłam test i to Covid. Ja pierd...
Ja Cie zupelnie rozumiem. Mimo braku goraczki tez sie martwie ze przeziebienie jednak moze miec wplyw. Nawet na koty probowalam spedzic wine, ze mnie czyms zarazily Doszlam nawet do etapu chamydii Duzo odpoczywaj, nawadniaj sie, zbijaj goraczke. I strzel sobie miksture z mleka. Jak dla mnie ohydztwo, ale na pewno nie zaszkodzi.Nie mam kaszlu, kataru malutko. Ale całą noc i pół dnia miałam gorączkę, dopiero koło 14 udało się zbic. W pierwszych tygodniach ciąży najgroźniejsza jest właśnie gorączka. No masakra, aż ryczeć się chce.