reklama
Mayolin
Fanka BB :)
To ja poproszę takie samo jak pierwszeJako, że każde dziecko inne jest to teraz poproszę o śpiocha
Malinaaaa
U mnie córka jak już zaśnie to nie trzeba chodzić na palcach. Można jej gadać nad głową, suszarka obok suszy i nic. Problem jest żeby poszła spać.
U nas bywa różnie, ten sen nie jest jeszcze idealny u niego i też zdarzają się problemy z zaśnięciem. Wyszukuje tyle powodów żeby tylko nie iść spać, że jestem pod wrażeniem
ostatnio chyba już było dobrze, który teraz jest tydz?Zaczynam się stresować poniedziałkiem. Oczywiście że stresu już mnie brzuch ciągnie w dół itd. Czarne scenariusze w głowie
Kejcik
Dzień dobry w sobotę niby spałam 11 godzin ale takie głupoty mi się śniły byłam na jakichś wakacjach z moim nieżyjącym tatą, ktoś mnie pobił na jakimś polu potem ja kogoś pobiłam w lesie wcale się nie czuję wypoczęta, zresztą nawet mój smartwach mówi, że jakoś snu była lipna ehh, a liczyłam, że jednak wykrzesam z siebie jakąś energię dzisiaj
Zobaczcie jaki tort na babyshower znalazłam
Zobaczcie jaki tort na babyshower znalazłam
Załączniki
madasek1
Cześć dziewczyny
Nadrobiłam i w końcu udało mi się doczytać do końca Wasze wpisy
Będę wdzięczna jeśli uda się dołączyć do Was do grupy zamkniętej @AnnMar88 mogę prosić o dopisanie do listy?
W tym roku kończę 36 lat i jest to moja pierwsza ciąża.
Ostatnią wizytę miałam we wtorek wtedy maluszek miał 2,57 cm. Obecnie jestem w 11 tyg. 10+1. Wstępnie wpisany termin porodu to 17.08 , badanie prenatalne mam wyznaczone 31.01.
Moja ciąża jest praktycznie bez objawów poza tym, że trochę wiecej śpię. Jednak pierwsze tygodnie nie były łatwe, gdyż szalała burza hormonów i mocno bałam się czy wszystko jest dobrze, ale wynika to też z tego, że staraliśmy sie dość długo i bardzo nam zależało aby wszystko się udało Jestem z tych co chodziły prawie co tydzień do lekarza Obecnie samopoczucie dużo lepsze i nawet mam więcej energii.
Miło mi u Was zagościć i gratulacje wszystkim przyszłym mamom
Nadrobiłam i w końcu udało mi się doczytać do końca Wasze wpisy
Będę wdzięczna jeśli uda się dołączyć do Was do grupy zamkniętej @AnnMar88 mogę prosić o dopisanie do listy?
W tym roku kończę 36 lat i jest to moja pierwsza ciąża.
Ostatnią wizytę miałam we wtorek wtedy maluszek miał 2,57 cm. Obecnie jestem w 11 tyg. 10+1. Wstępnie wpisany termin porodu to 17.08 , badanie prenatalne mam wyznaczone 31.01.
Moja ciąża jest praktycznie bez objawów poza tym, że trochę wiecej śpię. Jednak pierwsze tygodnie nie były łatwe, gdyż szalała burza hormonów i mocno bałam się czy wszystko jest dobrze, ale wynika to też z tego, że staraliśmy sie dość długo i bardzo nam zależało aby wszystko się udało Jestem z tych co chodziły prawie co tydzień do lekarza Obecnie samopoczucie dużo lepsze i nawet mam więcej energii.
Miło mi u Was zagościć i gratulacje wszystkim przyszłym mamom
babielato_
Z życia ciężarnej. Od kiedy wstałam w głowie mam zacierka na mleku na śniadanie. Więc zrobiłam i to nie to. Nie smakuje mi i mam zgagę teraz. A idź w ....
jagna_jadzia
Ja piję jogurt na pierwszy głód, a dalej to już nie wiem ale o jogurcie długo nie przeżyję
Ja ostatnio zaczynam dzień od banana a potem myślęJa piję jogurt na pierwszy głód, a dalej to już nie wiem ale o jogurcie długo nie przeżyję
reklama
jagna_jadzia
To też znam, ale częściej u mnie banan wlatuje w nocy, jak mnie głód obudziJa ostatnio zaczynam dzień od banana a potem myślę