hahaha my też z zimnolubnych , nasze dziecko będzie hartowane mysle ze 19 stopni w chacie to maxMax 19 st?Matko i córko. U nas jak spadnie do 22 to się pompy włączają.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha my też z zimnolubnych , nasze dziecko będzie hartowane mysle ze 19 stopni w chacie to maxMax 19 st?Matko i córko. U nas jak spadnie do 22 to się pompy włączają.
Specjalnie się lekarza o to pytałam, można robić bo to nie ma żadnego znaczenia. Tylko myślę, że jak już ciąża będzie daleko to ściągnę, bo potem może być ciężko z chodzeniem żeby uzupełnić hahahahDziewczyny, temat błahy i pewnie już się pojawiał - robicie hybrydę? Bo jestem dziś umówiona ale nie wiem czy robić, czy jednak ściągnąć![]()
widać, że to lekarz z pasji... że naprawdę jest zaangażowany!Moja córka prawie tak samo wszystko, poza tym że zimą u nas max 19 stopni a często nawet zimniejAle póki co brak chorób myślę, że zawdzięcza braku rodzeństwa i nie chodzeniu do żłobka
![]()
On mi tyle opowiadał o mojej fasolce i wszystkim dookoła w 7+1, że na tym etapie to nigdy się tyle nie nasłuchałamNastępna wizytę mam w 11+4, więc pewnie też już będzie trochę widać
Mojej przyjaciółce (tj jej dziecku) wada układu moczowego(dość poważna) wyszła dopiero na 3 prenatalnychDlatego tak ważne są te badania na każdym etapie, wtedy też można zupełnie inaczej do porodu i opieki neonatologicznej się przygotować.
Łooo matko to na pewno po starym jak taki wysokizapomniałam powiedzieć... po prenatalnych okazało się, że typ jest starszy o 4 dni niż wcześniej określano i mój termin to.juz 27.07... no ale wiadomo, że chciałabym zostać na grupiealbo po prostu rośnie długi po starym, który ma 197 cm wzrostu
![]()
i do porodu dobrze miec paznokcie "gołe" poczytajcie o tym, bo w razie nagłych cesarek lub znieczulenia to jest bardzo wazne dla anestezjologa...Specjalnie się lekarza o to pytałam, można robić bo to nie ma żadnego znaczenia. Tylko myślę, że jak już ciąża będzie daleko to ściągnę, bo potem może być ciężko z chodzeniem żeby uzupełnić hahahah
jest chłopcem więc niech sobie będzie wysoki bez obawŁooo matko to na pewno po starym jak taki wysoki! Gdzieś wyczytałam że usg robione do 10 tygodnia pokazuje prawidłowy termin a później to już właśnie geny
Ja też mam codziennie ochotę na takie kruche zimne jabłkoja szczęśliwie miewam codziennie zachciewajki na jabłka i banany![]()
czyli owoce, które wcześniej mogły dla mnie nie istnieć
![]()
Mieszkam w starym domu, który trudno dogrzac, bo ma pełno mostków termicznychMax 19 st?Matko i córko. U nas jak spadnie do 22 to się pompy włączają.
Wow, to ma po kim rosnąćzapomniałam powiedzieć... po prenatalnych okazało się, że typ jest starszy o 4 dni niż wcześniej określano i mój termin to.juz 27.07... no ale wiadomo, że chciałabym zostać na grupiealbo po prostu rośnie długi po starym, który ma 197 cm wzrostu
![]()
ale fajna fota! cieszę się że jest dobrzeNo i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć![]()