który to tydzien wg usg?No i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć
reklama
AnnMar88
Moderator
12+1który to tydzien wg usg?
Patrycjaa001
Aktywna w BB
ja odstawiłam xonvee i cały dzień dzisiaj wymiotuję ze zdwojoną siłą, gorzej niż przed tabletkami, też mam problem z piciem, wszystko zwracam łączę się z Tobą w bólu, nie jesteś samaKurde, chyba Wam pisałam w 10 tyg., że mdłości powoli przechodzą. No to niestety wróciły
Dzisiaj to już masakra, nawet z piciem jest problem.
Bolilol
Fanka BB :)
cudownieNo i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć
jejku biedne jesteście... mnie same mdłości i wykańczały a tutaj jeszcze wymiotyja odstawiłam xonvee i cały dzień dzisiaj wymiotuję ze zdwojoną siłą, gorzej niż przed tabletkami, też mam problem z piciem, wszystko zwracam łączę się z Tobą w bólu, nie jesteś sama
PepkaS
Mega! Śliczny!No i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć
Magda_13
Zaaplikowałam pierwszą luteinę. Bez aplikatora.
Myślicie, że wkładka na noc mi wystarczy czy zakładać podpaskę?
Ja nic nie zakladam, bo zdrowiej wietrzyć tego naprawdę nie wycieka dużo
PepkaS
Oki dziękiJa nic nie zakladam, bo zdrowiej wietrzyć tego naprawdę nie wycieka dużo
Ja nie mam kompletnie pojęcia jak to leci, zobaczę po dzisiaj.
reklama
kropka.
Ja wkładek na noc nie zakładam. Ale w ciągu dnia muszę. Inaczej musiałabym w pracy przebierać się ze 3 razy.Zaaplikowałam pierwszą luteinę. Bez aplikatora.
Myślicie, że wkładka na noc mi wystarczy czy zakładać podpaskę?