reklama
soulflygirl86
Fanka BB :)
Dołączam się do życzeń dla @kejti36 !zdróweczka dla Ciebie i maleństwa,spokoju ducha i wszelakiej pomyślnosci
jagna_jadzia
Super ja jutroJestem dzis najszczęśliwsza na świecie... co prawda wyszły mi te duże ryzyka związane z nadciśnieniem, ale ja już sie do tego przygotowywałam i od początku ciąży mam leki na nadciśnienie i heparyne więc licze, że będzie dobrze... ale zobaczcie jak niskie mam ryzyka wad i wszystko było nosek, serce, żołądek, pęcherz, jelita, bicie serca ok, paluszki itp
Życzę Wam wszystkim takich samych prenatalnych - może poza tym nadciśnieniem... tu miejcie lepsze wyniki
I też życzę samych dobrych rzeczy!
drugi.bejbik
drugi.bejbik
PepkaS
Ja mam tylko aplikować jedna na noc.Ja wkładek na noc nie zakładam. Ale w ciągu dnia muszę. Inaczej musiałabym w pracy przebierać się ze 3 razy.
Wkładka faktycznie nie była potrzebna
-Natalia
Super! Bardzo się cieszę i szczerze zazdroszczę tych pozytywnych informacji. Maluszek już maluszka przypominaNo i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć
reklama
PepkaS
Rozpoczęłaś dobra passe, musi być dobrze u Wszystkich!Dziękuję za życzenia najlepszy prezent już dostałam, więc to będą dobre urodziny na pewno je zapamiętam..
Dziewczyny z dziś - prenatalne i wizyty, czekamy na dobre wieści trzymam barszo bardzo kciuki!!!