hahaha my też z zimnolubnych , nasze dziecko będzie hartowane mysle ze 19 stopni w chacie to maxMax 19 st? Matko i córko. U nas jak spadnie do 22 to się pompy włączają.
reklama
zapomniałam powiedzieć... po prenatalnych okazało się, że typ jest starszy o 4 dni niż wcześniej określano i mój termin to.juz 27.07... no ale wiadomo, że chciałabym zostać na grupie albo po prostu rośnie długi po starym, który ma 197 cm wzrostu
rybka_pipka
Fanka BB :)
Specjalnie się lekarza o to pytałam, można robić bo to nie ma żadnego znaczenia. Tylko myślę, że jak już ciąża będzie daleko to ściągnę, bo potem może być ciężko z chodzeniem żeby uzupełnić hahahahDziewczyny, temat błahy i pewnie już się pojawiał - robicie hybrydę? Bo jestem dziś umówiona ale nie wiem czy robić, czy jednak ściągnąć
widać, że to lekarz z pasji... że naprawdę jest zaangażowany!Moja córka prawie tak samo wszystko, poza tym że zimą u nas max 19 stopni a często nawet zimniej Ale póki co brak chorób myślę, że zawdzięcza braku rodzeństwa i nie chodzeniu do żłobka
On mi tyle opowiadał o mojej fasolce i wszystkim dookoła w 7+1, że na tym etapie to nigdy się tyle nie nasłuchałam Następna wizytę mam w 11+4, więc pewnie też już będzie trochę widać
Mojej przyjaciółce (tj jej dziecku) wada układu moczowego(dość poważna) wyszła dopiero na 3 prenatalnych Dlatego tak ważne są te badania na każdym etapie, wtedy też można zupełnie inaczej do porodu i opieki neonatologicznej się przygotować.
-Natalia
Łooo matko to na pewno po starym jak taki wysoki! Gdzieś wyczytałam że usg robione do 10 tygodnia pokazuje prawidłowy termin a później to już właśnie genyzapomniałam powiedzieć... po prenatalnych okazało się, że typ jest starszy o 4 dni niż wcześniej określano i mój termin to.juz 27.07... no ale wiadomo, że chciałabym zostać na grupie albo po prostu rośnie długi po starym, który ma 197 cm wzrostu
i do porodu dobrze miec paznokcie "gołe" poczytajcie o tym, bo w razie nagłych cesarek lub znieczulenia to jest bardzo wazne dla anestezjologa...Specjalnie się lekarza o to pytałam, można robić bo to nie ma żadnego znaczenia. Tylko myślę, że jak już ciąża będzie daleko to ściągnę, bo potem może być ciężko z chodzeniem żeby uzupełnić hahahah
jest chłopcem więc niech sobie będzie wysoki bez obawŁooo matko to na pewno po starym jak taki wysoki! Gdzieś wyczytałam że usg robione do 10 tygodnia pokazuje prawidłowy termin a później to już właśnie geny
mama mojego partnera opowiadała mi, że jak był.jeszcze takim turbo.gówniakiem i jeździł.w wózku... był.juz tak długi, że co rusz słyszała za plecami . komentarze " takie duże dziecko w wózku wozi" kurde, czyżby czekało.mnie to samo
ejżja89
Ja też mam codziennie ochotę na takie kruche zimne jabłkoja szczęśliwie miewam codziennie zachciewajki na jabłka i banany czyli owoce, które wcześniej mogły dla mnie nie istnieć
Mieszkam w starym domu, który trudno dogrzac, bo ma pełno mostków termicznych Ale my już zahartowani i przyzwyczajeni, chociaż ja muszę w kapciach i ciepłym swetrze zimą chodzić. Moja córka to w ogóle jakiś kosmos, bo w cienkich skarpetach pogina i cieniutkich getrach z bodyMax 19 st? Matko i córko. U nas jak spadnie do 22 to się pompy włączają.
Wow, to ma po kim rosnąć Jasne, że zostajesz z nami nawet jakbys miała rodzic w terminie to na bank nie Ty jedna urodzisz w lipcuzapomniałam powiedzieć... po prenatalnych okazało się, że typ jest starszy o 4 dni niż wcześniej określano i mój termin to.juz 27.07... no ale wiadomo, że chciałabym zostać na grupie albo po prostu rośnie długi po starym, który ma 197 cm wzrostu
reklama
ale fajna fota! cieszę się że jest dobrzeNo i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć