reklama
ejżja89
Fanka BB :)
Ja mam ideolo, ale tylko w domu U położnej/lekarza nigdy chyba nie miałam prawidłowegoJa akurat ciśnienie mam i zawsze miałam ideolo ale przed ciążą miewałam za wysoki puls, już taki do obserwacji, a teraz mi się obniżył i mam koło 70
Charmander
w takiej sytuacji chyba warto zapisywać sobie ciśnienie mierzone w domu, żeby mieć jakąś podstawę dla lekarza. Chyba że kierują na holter, no to samo się wyjaśniJa mam ideolo, ale tylko w domu U położnej/lekarza nigdy chyba nie miałam prawidłowego
ejżja89
Tak, tak, poprzednio też sobie mierzyłam 2-3 razy dziennie i zapisywałam do zeszytu. Holtera jeszcze mi nikt nie proponował, ale kto wiew takiej sytuacji chyba warto zapisywać sobie ciśnienie mierzone w domu, żeby mieć jakąś podstawę dla lekarza. Chyba że kierują na holter, no to samo się wyjaśni
Nelka85
Ja też niskociśnieniowiec a w ciąży nadciśnienie miałam. Ja mam ciśnieniomierz połączony z tel i mi się wszystko samo zapisuję.Ja jestem z kolei raczej niskociśnieniowcem, ale moja mama zawsze powtarzała że to w ciąży jej się zaczęły problemy z arytmią, więc zobaczymy co przyniesie los, a w sumie to bardziej geny
Pozdrawiam z łóżka, bo dzisiaj nie mam siły na nic i tylko na jedzenie się wynurzam
Co do łóżka to i tak nieźle bo wstajesz jeść. Ja jem w łóżku, karmie dziecię też w łóżku.
soulflygirl86
To ja mam dzisiaj tak samo...jakiś spadek mocy..nie wiem jak jutro wstanę o 5.30 żeby pojechać do pracy na 12h!Ja jestem z kolei raczej niskociśnieniowcem, ale moja mama zawsze powtarzała że to w ciąży jej się zaczęły problemy z arytmią, więc zobaczymy co przyniesie los, a w sumie to bardziej geny
Pozdrawiam z łóżka, bo dzisiaj nie mam siły na nic i tylko na jedzenie się wynurzam
U mnie się już powoli zaczyna zgaga, codziennie rennie idzie w ruch. Nie wiem co mam jeść, a w ogóle to takie dziwne uczucie mam ciągle pełnego brzucha, a potem nagle ogromny głód, ale za dużo zjesc też nie mogę. Dziwne to takie. Też jestem z tych co mają wysokie ciśnienie na wizytach a w domu 90/60
reklama
Nelka85
Ja z pudełek mam jeszcze sernik i pudding Chia z wiśnią w czekoladzie ale jakoś mnie nie ciągnie do słodkiegoJa właśnie zeżarłam frytki z kilograma ziemniaków, do tego pół litra mleka i jestem uszczęśliwiona oraz gotowa do spanka