Kasia78915
Fanka BB :)
Dziewczyny a ma któraś z Was glukozę na czczo około 89/90? Co na to lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulka z zoltym serem to mistrzostwoA czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
I czy macie już zachcianki jedzeniowe? Bo ja mam straszne, może nie jest to ogórek kiszony z dżemem, ale jeżeli pomyślę o bułce z masłem i serem, to muszę ją mieć natychmiast i smakuje wtedy jakby była ze złota
Aż sobie na dzisiaj i później od środy zamówiłam dietę pudelkową, żeby trochę zacząć ogarniać żywienie, a nie tylko cały dzień zagryzać lody żelkami i czekoladą oraz bułką z serem i chyba kupię sobie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych, bo to się wszystko źle skończy
Ja też mam ładny apetyt, ale raczej nie na jakieś dziwne rzeczyA czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
I czy macie już zachcianki jedzeniowe? Bo ja mam straszne, może nie jest to ogórek kiszony z dżemem, ale jeżeli pomyślę o bułce z masłem i serem, to muszę ją mieć natychmiast i smakuje wtedy jakby była ze złota
Aż sobie na dzisiaj i później od środy zamówiłam dietę pudelkową, żeby trochę zacząć ogarniać żywienie, a nie tylko cały dzień zagryzać lody żelkami i czekoladą oraz bułką z serem i chyba kupię sobie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych, bo to się wszystko źle skończy
sorry ze reaguje smiechem na Twój wpis, ale już sobie wyobrazam jak siedzisz w pracy odbijasz sobie i się ślinisz... I obok ktoś to obczajaNo właśnie po jedzeniu też już mam mdłości. Wstałam głodna z mdłościami, zjadłam śniadanie i dalej mnie mdli. Wcześniej ta metoda działała, ale już niestety koniec. Zobaczę co będzie dalej, ale będę musiała coś wymyśleć, bo po nowym roku wracam do pracy i nie może mi się ciągle odbijać obrzydliwie i jeszcze z tym ciągłym ślinotokiem
mnie ciśnie na słone/kwaśne zobaczymy czy się sprawdzi u nas zabobon co do płciA czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
Moja roczna córka wcina maliny jak szalona. Dzisiaj 2 te małe paczki zjadła. Ogólnie codziennie je je. Jak ktoś przychodzi to też z malinami dla niej. Na jej owoce wydaje więcej niż na jedzenie dla siebiemnie ciśnie na słone/kwaśne zobaczymy czy się sprawdzi u nas zabobon co do płci
wczoraj miałam taka schizę, że muszę natychmiast zjeść bagietke z pieczonymi warzywami z Costy na ciepło. Pojechałam specjalnie do galerii w te dzikie tłumy by to zjeść.
Innego dnia musialsm zjeść maliny. NATYCHMIAST. rzuciłam.sie w Lidlu, akurat była dostawa wzięłam.3 male paczki malin za jakieś pojeb... pieniądze jak na te ilość... umyłam je i zjadłam dosłownie w... 2 minuty? do zera
Na wrzesniówkach na zamkniętym mamy podfora. Między innymi zabobony można zrobić czy co jemy lub co polecamy. Łatwiej się odnaleźćmoże zrobimy taki post jak z terminami na zasadzie zachcianek jedzeniowych i płci sugerowanej przez zabobon, a później będziemy weryfikować czy nam sie sprawdziło?
ja mam fazę na banany, za którymi nigdy nie przepadałam… kocham borówki i jadłam codziennie, tymczasem duże pudło marnieje w lodówce a ja 2 banany wciągnęłam jeszcze w butach i kurtce po przyjściu ze sklepuA czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
ja jestem w szoku, że one były tak smaczne jak na te porę roku, będę je kupowaćMoja roczna córka wcina maliny jak szalona. Dzisiaj 2 te małe paczki zjadła. Ogólnie codziennie je je. Jak ktoś przychodzi to też z malinami dla niej. Na jej owoce wydaje więcej niż na jedzenie dla siebie
Na wrzesniówkach na zamkniętym mamy podfora. Między innymi zabobony można zrobić czy co jemy lub co polecamy. Łatwiej się odnaleźć