reklama
Ja bym poszła na betę.Znajomy już wyjechał. No nic do 3go dam radę. Zobaczymy co będzie. Korci mnie żeby iść na betę ale wtedy to już zeświruje
Dwa tygodnie temu zaczęłam plamić, na wizycie lekarz znalazł krwiaka. Po upewnieniu się, że beta rośnie dopiero się uspokoiłam i mogłam leżeć cierpliwie.
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Hej ☺ gratuluję udanej wizyty super się czyta takie wiadomości ☺Cześć, również chciałabym dołączyć. Byłam dziś na wizycie 7+3, póki co wszystko dobrze, choć ciężko jeszcze w to uwierzyć i zacząć się cieszyć.
Malinaaaa
Cześć, chciałabym dołączyć. Termin wstępnie wychodzi na 15.08. Jutro mam pierwszą wizytę 7+1 i mam nadzieję, że wszystko będzie widać. Wtedy w końcu będę się cieszyć i uwierzę, że to prawda
Mam ten sam termin, ale na 1 wizytę idę dopiero w przyszłym tygodniu
AnnMar88
Moderator
Na kiedy termin wpisać?Cześć, również chciałabym dołączyć. Byłam dziś na wizycie 7+3, póki co wszystko dobrze, choć ciężko jeszcze w to uwierzyć i zacząć się cieszyć.
AnnMar88
Moderator
Hej, kiedy termin wstępnie?Robiłam dzisiaj bete i jest 1118, jestem 4+6. Ide do gina 09.01 zeby juz bylo widać coś konkretnego.. mam nadzieję.
babielato_
Hej dziewczyny, szybka aktualizacja po wizycie. Mamy człowieka całe 1.5 cm z serduszkiem wygląda na 7 tydzień. Termin na 12.08 proszę o wpisanie.
Następna wizyta będzie już w Szwecji bez USG same badania. USG pewnie następne na koniec stycznia przy prenatalnych. Wyniki mam lepsze niż kiedykolwiek mam odstawić metformine brać tylko leki na tarczycę.
Następna wizyta będzie już w Szwecji bez USG same badania. USG pewnie następne na koniec stycznia przy prenatalnych. Wyniki mam lepsze niż kiedykolwiek mam odstawić metformine brać tylko leki na tarczycę.
Robiłam dzisiaj bete i jest 1118, jestem 4+6. Ide do gina 09.01 zeby juz bylo widać coś konkretnego.. mam nadzie
Z moich obliczeń 30.08Hej, kiedy termin wstępnie?
reklama
super, gratulujęHej dziewczyny, szybka aktualizacja po wizycie. Mamy człowieka całe 1.5 cm z serduszkiem wygląda na 7 tydzień. Termin na 12.08 proszę o wpisanie.
a z ciekawości co powiedzieli o metforminie? (ja biorę do 16 tygodnia ).