reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

czy to normalne, że chce pójść 5.01 na usg by sprawdzić czy w ogóle ciąża jest żywa... skoro 8.02 mam robić nifty pro z 2 koła... czy już przesadzam?
To będzie 10+ tydzień...
ale po tym poronieniu dla mnie cały czas nie jest niczym oczywistym pozytywny przebieg ciąży... mimo, ze dotychczas jest w porządku...
Kurcze nie wiem sama, a Twój lekarz coś mówi?

reklama
czy to normalne, że chce pójść 5.01 na usg by sprawdzić czy w ogóle ciąża jest żywa... skoro 8.02 mam robić nifty pro z 2 koła... czy już przesadzam?
To będzie 10+ tydzień...
ale po tym poronieniu dla mnie cały czas nie jest niczym oczywistym pozytywny przebieg ciąży... mimo, ze dotychczas jest w porządku...
Ja bym poszła

Kurcze nie wiem sama, a Twój lekarz coś mówi?
mój lekarz mówi, że wszystko jest dobrze, ale to było 21.12 a pobranie materiału do badań genetycznych jest 8.01... Przez te ponas 2 tyg może sie wszystko wydarzyć...
Wcześniej poroniłam w 12tyg więc wcale nie czuje się jeszcze pewnie...

To będzie 10+ tydzień...
U mnie nifty pobiera mój lekarz po wizycie więc łatwiej. Ty robisz sama?

To będzie 10+ tydzień...
moim zdaniem to normalne. Ja po każdym USG czuję spokój na jakies 48h i najchętniej co tyle bym chodziła na podgląd. Dzisiaj mi odwołali jutrzejszą wizytę, więc umówiłam się gdzieś indziej na sobotę, pomimo, że w czwartek mam wizytę u swojego prowadzącego

reklama
moim zdaniem to normalne. Ja po każdym USG czuję spokój na jakies 48h i najchętniej co tyle bym chodziła na podgląd. Dzisiaj mi odwołali jutrzejszą wizytę, więc umówiłam się gdzieś indziej na sobotę, pomimo, że w czwartek mam wizytę u swojego prowadzącego
totalnie Cie rozumiem i mam dokładnie tak samo...

Do góry