reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Nastawiam się, że to koniec. Ostatni zarodek. Chyba nie dam rady psychicznie i fizycznie podejść do następnej procedury. Mam cudowną córkę.
Jeśli coś jednak wyjdzie z tej ciąży to się bardzo uciesze i będzie to syn. Wredny po ojcu 😂
mi jest generalnie daleko do optymizmu, mocno stąpam po ziemi i raczej nie jestem z tych pocieszających i mowiących o nadziei, ale wydaje mi się, że trochę za wcześnie na obawy o końcu. Okoliczności faktyczne są następujące:
1) beta późno Ci wystartowała, wygląda to na trochę pozniejszą implantację,
2) zdjęcie wygląda jakby to USG było robione tosterem, a przecież na tym etapie jakość ma kluczowe znaczenie. W tym śniegu nawet nie sposób dojrzeć YS.

Nie mówię, że na pewno będzie dobrze, ale wydaje mi się, że trochę za wcześnie na skreślanie ciąży, nie w tych okolicznościach. Oby w środę PC znalazł na USG wszystko, co powinien znaleźć na tym etapie

Ja jak sie dziś fatalnie czuje . Nic mi nie smakuje a jestem GŁODNA 😂😂 jeszcze głowa mnie boli 😔 herbaty tez mi żadne nie smakuja 😏 echhh chyba pojadę na hamburgera 😂😂 okropność

Cześć dziewczyny, jest spora szansa, że do was dołączam. Jeszcxe nie byłam u lekarza, ale beta wczoraj była 5 tys i mam iść 3 stycznia. Może coś już będzie się tam działo. Nie wiem, jaki to dokładnie tydzień i jak to dokładnie wszystko wyliczyć bo nie zapisywałam sobie miesiączki i w zasadzie mały ludzik, co we mnie rosnie, to wpadka. Wiem tylko, d raz poszliśmy na całość i korzystając z kalkulatorów po dacie poczęcia powinno to być 24 sierpnia.

Cześć, chciałabym dołączyć. Termin wstępnie wychodzi na 15.08. Jutro mam pierwszą wizytę 7+1 i mam nadzieję, że wszystko będzie widać. Wtedy w końcu będę się cieszyć i uwierzę, że to prawda🙂
Witamy i trzymamy kciuki za jutrzejszą wizyte ☺ Daj znać jak było ☺
To pierwszy Twój dzidziuś? 🙂

Cześć dziewczyny, jest spora szansa, że do was dołączam. Jeszcxe nie byłam u lekarza, ale beta wczoraj była 5 tys i mam iść 3 stycznia. Może coś już będzie się tam działo. Nie wiem, jaki to dokładnie tydzień i jak to dokładnie wszystko wyliczyć bo nie zapisywałam sobie miesiączki i w zasadzie mały ludzik, co we mnie rosnie, to wpadka. Wiem tylko, d raz poszliśmy na całość i korzystając z kalkulatorów po dacie poczęcia powinno to być 24 sierpnia.
Witaj ☺ i gratulacje. Bardzo ładna beta 😃

reklama
Do góry