Ja pije nie za mocną z sokiem malinowym.Ja też piję bardzo słabą herbatę, ale czytałam żeby nie dodawać cytryny bo wtedy jakieś szkodliwe związki się wydzielają
Ja tylko staram się nie spac na brzuchu mimo ze to moja podstawowa pozycja.To jest mit. Śpi się tak, żeby było wygodnie. Zazwyczaj jeśli za długo śpi się na plecach to organizm sam daje znać, żeby zmienić pozycję Nie ma sensu katować sie tym lewym bokiem
Można trochę Wit c, syrop z cebuli, maść majerankowa pod nos i inhalacje z majeranku. I chyba olejek olbas ale tu na 100% nie pamietam.Dziewczyny łapie mnie przeziębienie kicham na potęgę , katar spływa po gardle i już czuję w gardle pieczenie ,jakie macie metody , na dojście do siebie ?mam czosnek , cytrynę, imbir , coś jeszcze ?? Smarować szyję ?
Ja beż wody gazowanej nie dam rady. Czasem pozwolę sobie na trochę oranżady...Mam tak samo jak ty...pije nawet ciut mocniejszą ale inne napoje mi nie wchodzą...poza gazowanymi ...czasami mi podejdzie jakiś niezdrowy typu sprite i walczę że sobą...
Niestety przez pandemii muszę chodzić sama na wszystkie usg. A tak to luby chodził ze mną.Dziewczyny a na prenatalne wchodzice same czy z partnerem ?Bo mój mnie męczy i nie wiem czy podczas pandemii jest taka opcja ?I jak to jest z tymi zapisami na testy czy dużo przed powinni mi na papa wystawić skierowanie ?Bo na prenatalne mam a na papa nie i nie wiem czy nie męczyć giną...
Miłego dnia babeczki!