Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mi też kazali mieć pełny pęcherz.Mi powiedziały laborantki, że może być do 7 dni, ale były już na drugą dobę.
Ty chociaż masz zalecenie, mi nie powiedział nic Sama doczytałam, że powinnam (lekarz inny niż prowadzący). Po prostu mnie zarejestrował i nic nie powiedział. Dziś mam USG prenatalne.
A propos. U mnie dziś 12+3 tc. Czytałam gdzieś, że niektórzy lekarze karzą przychodzić na to badanie z pełnym pęcherzem. Czy Wam tak mówili?
Ja miałam przez brzuch. Pecherz pusty.A jak wyglądało samo USG prenatalne ? Było wykonywane dopochwowo, czy przez powłoki brzuszne ?
No właśnie Dziewczyny po prenatalnych , udało się u Was ustalić płeć ? Czy to za wcześnie ?Ja mam -3kgi trochę mnie to martwi ale gin mnie uspokaja, że na początku to normalne prenatalne jutro może się dowiemy kto tam rośnie w brzuszku
To tak jak ja, tuż przed wejściem muszę lecieć siku bo nie mogę wyrobićDobrze, że mi się zawsze zachciewa siku jak tylko mam wejść do gabinetu lekarza, nie będzie problemu czy mam być z pustym, czy z pełnym pęcherzem- mogę mieć jaki chce