reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Cześć jak u Was niedziela się zapowiada ? Ja wczoraj u teściow na kolacji dziś u rodziców obiad .. jeszcze wczoraj zakupy markecie budowlanym bo mamy remont w każdym pokoju mamy od poniedziałku 😔🤭.... wczoraj tak się objadlam na kolacji że dzis myślałam że będzie bez śniadania ale już głodna jestem i wstaje budzić syna i schodzimy na śniadanie... Pozdrawiam miłej niedzieli,🙂🙂🙂

reklama
Cześć jak u Was niedziela się zapowiada ? Ja wczoraj u teściow na kolacji dziś u rodziców obiad .. jeszcze wczoraj zakupy markecie budowlanym bo mamy remont w każdym pokoju mamy od poniedziałku 😔🤭.... wczoraj tak się objadlam na kolacji że dzis myślałam że będzie bez śniadania ale już głodna jestem i wstaje budzić syna i schodzimy na śniadanie... Pozdrawiam miłej niedzieli,🙂🙂🙂
no to calkiem mila niedziela u was😚
u mnie gorzej corka od czwartku jelitowka wczoraj przeszlo ale w nocy syn zacza wymiotować🤯

Ja chyba znowu lepiej, wieczorem mam jeszcze takie lekkie mdłości ale od rana w sumie nic specjalnie nie czuje. Śmieci jak wyrzucałam to mnie zapach obrzydził ale tak normalnie to nawet całkiem nieźle. Ciekawe czy będzie jak ostatnio, że pochwalilam się ze mi przeszło i szybciutko wróciło 😅

W tym tygodniu hematolog i prenatalne…znów będzie zamartwianie się i strach

Dzień dobry! No to trzeba świętować odpuszczenie mdlosci i korzystać!😁 smacznego Myszka1403 😁
U nas jak zwykle poranek trudny, przywitany w toalecie a teraz woda z imbirem i leżę 😅 zobaczymy jak będzie dalej.

Słuchajcie czy któraś z Was ma tako gorzki posmak w ustach? Ja mam prawie cały dzień i mam wrażenie że nasila się po jedzeniu. Zastanawiam się czy to os wymiotów czy może po Duphastonie 😐 dajcie znać ktoś tez tak ma

Ja teraz zacznę, kiedyś kupiłam, ale brałam pregna plus i pregna dha.
Ale zastanawiam się, czy nie powinnam brać czegoś bez żelaza- nie kojarzę, żebym miała niedobór, ale jednocześnie boję się go nie brać:D A ginekolog nic mi nie wspominała o tym, zeby brać bez żelaza…muszę w miarę szybko zrobic badanie.
No właśnie mam identycznie. Do tej pory brałam prenatal uno, ale już zaczynam 13 tydzień więc prenatal duo powinien wjechać, aczkolwiek przeraża mnie ilość tych tabletek 😂 lekarza mam dopiero 17 lutego ☹️

Witajcie w niedzielę.
* Mdłości ciągle bez zmian
* Pojawiło się pieczenie tam na dole, na szczęście okład z jogurtu i nowy płyn dały radę i na tą chwilę jest bezobjawowo
* dzisiaj na wadze pojawiło się plus 3 kg, popłakałam się nawet z niej nie schodząc. Wiem co usłysze na wizycie w czwartek. Ciągle się łudze, że to wina wypitej glukozy w czwartek i uda mi się żeby jednak to zeszło

Odmeldowuje się, dzisiaj pogody brak więc siedzimy w domu, czytaj mąż zerka czy wchodzę na forum (ogólnie rzecz ujmując dalej mam zakaz 😂😂😂 I tak, czuje się jak nastolatka)

reklama
Słuchajcie czy któraś z Was ma tako gorzki posmak w ustach? Ja mam prawie cały dzień i mam wrażenie że nasila się po jedzeniu. Zastanawiam się czy to os wymiotów czy może po Duphastonie 😐 dajcie znać ktoś tez tak ma
Hej, ja też tak mam! Nie wymiotuje, ale biorę duphaston. Zagadałam o to do lekarza, to powiedział, żeby w ogóle się tym nie przejmować, że inaczej funkcjonuje organizm w ciazy itd itd...

Do góry