Ja wstrzymuje się do prenatalnego choć ciężko przy moich swiruskach tłumaczyć czemu padam albo żeby tak mocno nie rzucali we mnie...Ja zawsze mówiłam od pozytywnego testu. Po prostu chciałam aby uważali bardziej na mój brzuch i byli wyrozumiali jak mama źle się czuje ;-)
reklama
Ja nie ukrywam, iż nie mogę sobie pozwolić na słabości więc brzydko powiem jak pójdzie paw to muszę się szybko ogarnąć i tyle ...Ale często jest ciężko...dla mnie gorsze jest to że ciągle jest mi niedobrze i mam wstręt do kawy, która u mnie w biurze piją wszyscy ....I są często zdziwieni że ja, która kochałam kawę ostatnio jej nie pijeKurczę dziewczyny jeśli wymiotujecie i dajecie radę pracować to szacun Mnie dopada bezsilność, ze kurczę nie mam tej siły na prace
milla01
Fanka BB :)
TakDziewczyny wymiotujace chodzicie do pracy?
milla01
Ja tez już wcześniej pisałam, ze zdecydowanie lepiej się czuję będąc w pracy. Nie mam czasu myśleć o tym,jak zle się czujęTak, chociaż w większości pracuje zdalnie. Mam wrażenie, że jak jestem w biurze to mniej wymiotuje, bo staram się udawać że wszystko jest ok
milla01
Ja tez piłam dużo kawy i tez się u mnie wszyscy dziwią i ciagle mi proponują, jak sobie robiąJa nie ukrywam, iż nie mogę sobie pozwolić na słabości więc brzydko powiem jak pójdzie paw to muszę się szybko ogarnąć i tyle ...Ale często jest ciężko...dla mnie gorsze jest to że ciągle jest mi niedobrze i mam wstręt do kawy, która u mnie w biurze piją wszyscy ....I są często zdziwieni że ja, która kochałam kawę ostatnio jej nie pije
Każdą z nas musi znaleźć swój sposób jak z tym radzić. Ja mam super szefa, wie i ciąży i mam pełne wsparcie ale mi praca pomaga. Dodatkowo sporo wieczorami spaceruje (nawet po 1,5h)bo dzięki temu dni mi szybciej mijają a naprawdę liczę, że to się niebawem skończy. Choć jest bardzo, bardzo ciężkoKurczę dziewczyny jeśli wymiotujecie i dajecie radę pracować to szacun Mnie dopada bezsilność, ze kurczę nie mam tej siły na prace
U mnie to samo [emoji16] maz mi kupił bezkofeinowa, jest taka slabiutka, to raz na tydzień wypiję. Ale ostatnio sobie myślę aaa zrobie sobie zwykłą taka lekką.. wypilam jeden łyk i myslalam, ze zwroceJa tez piłam dużo kawy i tez się u mnie wszyscy dziwią i ciagle mi proponują, jak sobie robią
eleonora7
Zaangażowana w BB
Mam tylko mdłości ale u mnie to samo [emoji16] w biurze spokój a w domu koszmar[emoji16]Tak, chociaż w większości pracuje zdalnie. Mam wrażenie, że jak jestem w biurze to mniej wymiotuje, bo staram się udawać że wszystko jest ok [emoji28]
milla01
Dla mnie bez różnicy jaka kawa,mdli mnie od samego zapachu,a zawsze byłam strasznym kawoszem w poprzednich ciążach piłam normalnieU mnie to samo [emoji16] maz mi kupił bezkofeinowa, jest taka slabiutka, to raz na tydzień wypiję. Ale ostatnio sobie myślę aaa zrobie sobie zwykłą taka lekką.. wypilam jeden łyk i myslalam, ze zwroce
reklama