Karo2021
Fanka BB :)
Ja dziś byłam na wizycie(z usg wyszło 10+4), widziałam wystający "cypelek", ale najpierw moja gin stwierdziła, że to jeszcze wcześnie na określanie płci i żeby dopytywać na prenatalnych za 2 tyg, a poźniej tak zszedł temat właśnie na płeć w rodzinie, że sami chłopcy, (bo ja mam synów, brat i siostra też i ani jednej dziewczynki) i że chyba by wszyscy oszaleli w rodzinie z radości jakby sie okazało, że w koncu będzie dziewczynka, to powiedziała, że no jej tu wygląda na to, że też może być chlopiec ( ale powtórzyła znow, że oczywiście dopiero na prenatalanych bedzie lepiej widać, więc lepiej bedzie można ocenić). Mnie tez się wydaje ze ten cypelek był do góry. No i o ile do tej pory miałam jeszcze cichą nadzieję na córcie, to chyba musze się oswajać z myślą, że jednak nic z tego wiem że niby to jeszcze bardzo wcześnie, na określanie płci, ale jakoś mi to caly czas siedzi w głowie to jedno zdanie. Czytałam, że częściej raczej dochodzi do pomyłek gdy mówią: bedzie córka, a okazuje się syn, a nie na odwrót.Mam też całe, ale serio nic nie dojrze. Zresztą... po usg prenatalnym w poprzedniej ciąży miała być dziewczynka, w 16tyg zobaczyłam siusiora uzbrajam się w cierpliwość narazie.
Jak będzie trzech synów, to tez ma to swoje plusy choć zawsze marzyłam mieć choć jedna córkę i to była ostatnia próba, żeby ją mieć, bo więcej ciąż nie planujemy...