Ja przed chwilą pierogi zjadłamCiągle!!!! Burczy mi w brzuchu niczym traktor za najlepszych lat świetności.
I nie ważne że jadłam 15 minut wcześniej. Wystarczy że przeczytam, zobaczę reklamę czy pomyślę o czymś co akurat jest perfekt
Wczoraj ryba w śmietanie wymiatała
reklama
Dorocia83
Fanka BB :)
Nawet nie chce myśleć o tym co mnie dzisiaj nakręca, a szczególnie o tym pisać bo i tak tego nie zjemJa przed chwilą pierogi zjadłam
Damy radę, dupki się nie powiększa brzuchy pięknie urosną....
I tak sobie potrarzam któryś dzień z rzędu kiedy traktor warczy tak głośno że pies na mnie z niepokojem zerka
Kaka94
Haha ja też dziś właśnie przed obiadem tak mi burczało w brzuchu że zanim bym zrobiła obiad to bym chyba oszalała więc wciągnęłam całą drożdżówkę z serem a potem na spokojnie już obiad.Ja przed chwilą pierogi zjadłam
Kaka94
Musimy być silne ❤Ściskam Cie mocno
Ja wychodzę z założenia że o obawach trzeba mówić głośno, chociażby po to by część zabrzmiała totalnie nierozsądnie i można się było ich pozbyć.
milla01
Niefajny komentarz. Tak,będę uczyła (prawie) w tym wieku dzieci literek,czy będę w czymś gorsza wg Ciebie od 20- czy 30-latki? Jakie znaczenie ma tutaj wiek? Mam już dwoje samodzielnych dzieci. Czuję się dojrzałą,spełnioną kobietą i właśnie teraz mogę dać swojemu trzeciemu Maleństwu wszystko.Płodnym można być i po 40, ale czy to jest takie świetne, żeby w wieku 50 lat byc na etapie uczenia własnych dzieci literek? Może dla kogos tak, ja chciałabym miec w tym wieku w miarę samodzielne dzieci.
Współczuję ale może nie wpłynie to negatywnie!Ja jestem załamana. Zrobiłam na własną rękę badania cmv i na mój rozum właśnie przechodzę zakażenie igm 1.4 czyli dodatnie, igg 1200 czyli mocno dodatnie... Wszędzie piszą że to infekcja w pełni. Dzwoniłam do lekarza, mam jak najszybciej udać się do lekarza chorób zakaźnych. Jestem w szoku, załamana i nie wiem co jeszcze. Ogólnie myśli najgorsze
Chciałam sprawdzić swoje wyniki po Twojej wiadomości i nie mam tego badania zrobionego miałam tak długą listę a cmv brak…
milla01
My prezent MikołajkowyU mnie co prawda drugie w formie niespodzianki świątecznej. Z mężem byliśmy już za wygodni żeby podjąć taka decyzję świadomie
Wiem że strasznie to brzmi, jednak taka jest prawda.
To jak się teraz czuję jest dla mnie totalnym szokiem
Dorocia83
Przecież my najsilniejsze, bo kto inny poradziłby sobie z takim obciążeniem psychicznym a mimo to gotował obiadMusimy być silne ❤
Będzie dobrze
Dorocia83
Oooooo też fajny momentMy prezent Mikołajkowy
reklama