reklama
Petrasiya
Fanka BB :)
bardzo mi przykroNiestety dziewczyny muszę się z wami pożegnać. Ciąża obumarła Kolejna strata...
Lavieest
Ja poproszę. Termin 6 sierpnia, 11t3dHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
Johanna_85
ja tez mam 100,ale biore dwa razy dziennie..aaa to ja nie dość ze jedna tabletka to 100mg. To nie było nawet z czego schodzić. Może warto skonsultować to z innym lekarzem, chodzisz już do swojego docelowego ginekologa do którego masz zaufanie?
Ze mnie mąż to się śmiał wczoraj bo jak tylko zobaczyłam swoją( w tej ciąży jeszcze nie byłam) to aż prawie podbiegłam jak mnie zawołała a podczas wizyty i po to uśmiech nie schodził mi z twarzy. Kobieta wzbudza u mnie ogromne zaufanie i czuje się zaopiekowana jak nigdy
Johanna_85
Ale jak to? Tak bardzo mi przykro..Niestety dziewczyny muszę się z wami pożegnać. Ciąża obumarła Kolejna strata...
Karo2021
Wrzuć tu jeszcze ostateczną listę przed wysłaniemHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
EwelinaW
Właśnie ta nowa i tak trochę mnie zaskoczyła tym podejściem. Skoro są dziewczyny , które schodzą powoli to ja spokojnie też mogę. Ta moja poprzednio akurat z luteiną wychodziła z założenia że odstawiać od 14 tc, żeby była pewność, że łożysko przejęło całkowicie pracę. Za 2 dni mam prenatalne to jak ze stresu nie zapomnę to się też dopytamNo tak rozumiem…partner powinien dostawać antybiotyk z automatu bo przecież może być nosicielem bez objawów. I ona kazała Ci odstawić zupełnie luteinę na ostatniej wizycie? Przy takiej dawce nie dziwie, się ze masz wątpliwości i rzeczywiście jeśli zaczniesz sobie powili schodzić to nie zaszkodzisz, a możesz pomóc- przynajmniej mi się tak wydaje
Aniaaa30
Ja mam jutro , stres przeogromny … już dziś pół nocy nie przespałam . Czarne scenariusze w głowieJa mam dzisiaj prenatalne. Jestem pierwszą? Wczoraj pobrałam krew na pappe, wizyta dopiero popołudniu, dzień w pracy szybko zleci, ale wiadomo już nie mogę się doczekać.
Emotional89
To jeszcze ja poproszęHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
reklama
Johanna_85
Spokojnie,będzie wszystko dobrzeJa mam jutro , stres przeogromny … już dziś pół nocy nie przespałam . Czarne scenariusze w głowie