Pociesza mnie to, że u Ciebie mija ten ból. Nie chcę się faszerować żadnymi lekami, tym bardziej, że po odpoczynku jest ewidentnie lepiejJa miałam na samym początku, teraz czasami też mam. U mnie zazwyczaj po kilku godzinach nie było znaku po bólu. Może nospa coś pomoże?
Dzięki za odpowiedź, to chyba w takim razie "normalne"Ja mam podobnie , po 8h w pracy czuje taki ból, ale póki co nie biorę żadnych leków, wystarczy że więcej w ciągu dnia leżę albo chodzę jeśli się da
Ja też od 2 tygodni jestem na Euthyroxie 0,25 i jak robiłam kontrolne wyniki to się TSH pięknie pomniejszyło. Nawet zastanawiałam się, czy ten skok TSH to nie jakieś chwilowe zachwianie i czy na pewno powinnam brać ciągle lek. Endokrynolog powiedziała, że jak już zaczęłam brać to całą ciążę będę musiała...Cześć Dziewczyny, u mnie 9+4, samopoczucie całkiem całkiem. Dziś byłam na badaniach krwi (hiv, kiła, kreatynina itp.) Na 4 lutego pierwsze prenatalne. Nie mogę się doczekać żeby znowu zobaczyć maleństwo Od 2 tygodni jestem na Euthyroxie bo tarczyca szaleje i ginekolog wolał wdrożyć najmniejszą dawkę. Ściskam Was serdecznie i jeśli przygarniecie mnie do grupy zamkniętej będzie mi bardzo miło.