@Judita87 nie martw się przeziębieniem. Ja mam za sobą trzy porody, trójki zdrowych dzieci. W ciąży miałam przeziębienie kilka razy, przechodziłam też zapalenie pęcherza non stop aż czasem do tego stopnia że musiałam brać antybiotyk. W ostatniej wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem sączących się wód w 30tyg i dostałam steryd na rozwój płucek dziecka (a urodził się w 40tyh) i nawet miałam ospę wietrzną bo dzieci przyniosły z przedszkola. Chorób nie unikniesz, a zamartwiać się nie ma co będzie dobrzeLekarze mówią, że to nie ma wpływu. A taka temperatura to nie gorączka
reklama
MtV
Fanka BB :)
Wszystko jeszcze zależy od tego, na której ścianie ma się łożyskoPrzepraszam że się tak wtrące w rozmowę, ale mnie skusiłaś myślę że każda kobieta nazwie to jakoś po swojemu ale ja miałam wrażenie rybki w brzuchu na początku. No i trzeba się było skupić bo na początku myślałam że to gazy bo podobnie bulgocze Pierwsze dziecko poczułam w 14tyg a drugie dopiero w 16 choć byłam pewna że "jak jestem doświadczona" to będzie to szybciej a tu guzik prawda
Ja biorę progesteron w postaci luteiny. Plamiłam 5dni a jak wzięłam pierwszą to jak ręką odjął.spokojnie najwazniejsze to sie nie nakręcać
Wez sobie faktycznie jakis serial włącz,to nie bedziesz myslec i na pewno Ci sie polepszy.
Ja przed chwila robilam zakupy przez internet to mnie nic nie bolało a jak skonczylam to znow wszystko wróciło- bo mysle o tym.
Ale tak nawiasem... bylam na toalecie i znow rozowe plamienia... a caly dzien bylo tak ładnie...
zauwazylam,ze na wieczor zawsze wracają.
Dziewczyny,po jakim czasie od rozpoczecia Progesteronu przestalyscie plamić?
Dla mnie to nowość bo przy ciąży straconej mimo brania luteiny plamienia się nasilały aż doszło do krawawien i nic nie było w stanie pomóc
Ludzie drodzy, nie ma człowieka dwa dni w internetach i 40 stron
Co jestem w stanie dodać, komuś odpowiedzieć na nurtujące pytania to pomagam i wtrącam swoje trzy grosze Jak się nieznam to się nie odzywam, ta że na wszelkie interpretacje wyników siedzę cicho bo nie będę się wypowiadać o czymś na czego temat nie mam pojęcia dlatego przepraszam pominięte osoby
Witam nowo przybyłe
Co do wątku prywatnego to proszę mnie zabrać ze sobą
A! I jeszcze chciałam zapytać dziewczynę która (PRZEPRASZAM ŻE ZAPOMNIAŁAM IMIĘ/NICK ) chyba @Andzia? Andzella? Ta nasz biedna co umierała ze strachu w szpitalu z powodu dużych przyrostów bety a nie widocznej ciąży. Laparoskopia te sprawy. Było ok, była dzidzia, czekałam na wieści że będzie bliźniak!
Odezwij się jeśli nas jeszcze czytasz, czasem myślę o tobie, co u ciebie, jak maleństwo?
Co jestem w stanie dodać, komuś odpowiedzieć na nurtujące pytania to pomagam i wtrącam swoje trzy grosze Jak się nieznam to się nie odzywam, ta że na wszelkie interpretacje wyników siedzę cicho bo nie będę się wypowiadać o czymś na czego temat nie mam pojęcia dlatego przepraszam pominięte osoby
Witam nowo przybyłe
A! I jeszcze chciałam zapytać dziewczynę która (PRZEPRASZAM ŻE ZAPOMNIAŁAM IMIĘ/NICK ) chyba @Andzia? Andzella? Ta nasz biedna co umierała ze strachu w szpitalu z powodu dużych przyrostów bety a nie widocznej ciąży. Laparoskopia te sprawy. Było ok, była dzidzia, czekałam na wieści że będzie bliźniak!
Odezwij się jeśli nas jeszcze czytasz, czasem myślę o tobie, co u ciebie, jak maleństwo?
Karo2021
Ja dalej nie widze... Dalej jest to co bylo plus doszlo url na końcu.A teraz widać?
Chciałam dodać mój link zebys widziala co ja miałam, ale albo przerabia na suwak, albo skraca link jak pododaję spacje
Karo2021
Chyba pytasz o @Andzia1892🙂Ludzie drodzy, nie ma człowieka dwa dni w internetach i 40 stron
Witam nowo przybyłe
Może uda się ją wywołać
Odzywała się dziś jutro wizytuje
Judita87
Dziękuje@Judita87 nie martw się przeziębieniem. Ja mam za sobą trzy porody, trójki zdrowych dzieci. W ciąży miałam przeziębienie kilka razy, przechodziłam też zapalenie pęcherza non stop aż czasem do tego stopnia że musiałam brać antybiotyk. W ostatniej wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem sączących się wód w 30tyg i dostałam steryd na rozwój płucek dziecka (a urodził się w 40tyh) i nawet miałam ospę wietrzną bo dzieci przyniosły z przedszkola. Chorób nie unikniesz, a zamartwiać się nie ma co będzie dobrze
Ja też poproszę o przeniesienie na prywatną Wizytę mam w przyszły wtorek, bardzo się zamartwiam czy serduszko bije i czy dzidzia rośnie. Trzymajcie za mnie kciuki proszę . Wczoraj robiłam wyniki z krwi, mam Przekroczona normę leukocytów w krwi i ciężar właściwy moczu (a piję około 2 l płynów dziennie) ktoras też tak miała?
reklama
Nikola86
Ja w pierwszej ciąży przytylam 33 kg - o dziwo mialam lekarza prowadzacego ktory mówił mi ze to dobrze bo duzo na dziecko kilogramow idzieU mnie niestety pierwsze 1,5kg na plusie. Brzuch zaczyna się zaokrąglać, a bardzo nie lubię jak coś mnie uciska, więc wczoraj zamówiłam spodnie ciążowe. Oby w tej ciąży udało mi się przytyć mniej niż zwykle
w drugiej bardziej uwazalam na to co jem a i tak wyszlo 20 kg..
teraz cel przytyc jak najmniej bo moja waga startowa to 78 kg