JoannaLaura
Fanka BB :)
To bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.54.080 troszeczkę wysoki, ale wizyte mam na 18.01 więc nie będzie może aż tak źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.54.080 troszeczkę wysoki, ale wizyte mam na 18.01 więc nie będzie może aż tak źle
Temu mam wizyte u endokrynologaTo bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.5
Temu mam wizyte u endokrynologa
Nie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopachWysoki poziom tsh może spowodować poronienie, dlatego najlepiej jak najszybciej zacząć brać tabletki na zbicie.
Ale prezent na wigilie !Witam się i ja, jeszcze nie pewnie ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze w wigilię pierwszy pozytywny test ,25.12 rano drugi z jeszcze mocniejszą krechą. Wizytę mam dopiero 05.01. Więc jeszcze dużo czasu, termin z om wychodzi mi na 31.08 Więc jeszcze się łapię na sierpniówki. Mam już synka z 2019r. We wrześniu br ciąża biochemiczna. W grudniu cykl spisałam już na straty ale postanowiłam zrobić testy owulacyjne,swoją drogą pierwszy raz je robiłam i wyszło że 08.12. Miałam owulacje...i chyba trafiliśmy
Tak bardzo bym chciała zeby tym razem się udało
Pozdrawiam Was mamuśki
Rozumiem. Trzymam kciukiNie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopach
Kobiety w ciąży musza być zapisane chyba w ciągu tygodnia, bez kolejki, do specjalistówNie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopach
A lekarz rodzinny nie może przepisać tabletek na zbicie? Ewentualnie teleporada u ginekologa...nigdy nie brałam nic bo TSH w porządku także nie wiem. Ale ten 18 wydaje się odległy dośćRozumiem. Trzymam kciuki