Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dopiero 0pierwsza wizytę 12 styczniaDzisiaj wizyta po 16, podejrzany maluszka i pierwsze wyniki badań. Kolejna dopiero 12 stycznia.
Z tego co zdążyłam nadrobić to sporo dziewczyn ma dzisiaj wizyty, trzymam mocno kciuki za wszystkie maluszki
Teraz 8 +2, na wizycie 7+5Który tydzień ?
Jaki konkretnie masz ten metylowany kwas? Z jakiej firmy?Pregna start + pregna dha + metylowany kwas foliowy
Dziewczyny u nas wporzadku . Maluszek ma 8+5 ale zrobił mi USG przez brzuch i chyba się trochę zagalopował, bo powinno być 8+2/3. Serduszko bije i to najważniejsze. Też raczej powinnam zawitać na lipcówkach bo termin wychodzi wcześniej a dodatkowo CC więc tym bardziej. Może święta będą spokojniejsze i łatwiej będzie znosić te mdłości i wymioty.
Metylowany biorę tylko dlatego, ze mam mutacje, zdrowa kobieta nie musi brać; kupuje taki, jaki jest akurat w aptece, teraz mam NaturellJaki konkretnie masz ten metylowany kwas? Z jakiej firmy?