reklama
Johanna_85
Fanka BB :)
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
przykro mi…
Przykro mi również. PowodzeniaDziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
helenka_22
5t+6dW którym jesteś dniu ciąży?
Czy jak to sie zapisuje
mamaelaela
Przykro mi
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż [emoji8][emoji173]
Przykro mi[emoji25]Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż [emoji8][emoji173]
kasiaa91
Strasznie mi przykro ! Trzymam kciuki zeby się dobrze wszystko skończyło dla CiebieDziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Luna88
Bardzo mi przykro, byłam pewna że pęcherzyk pojawi się u Ciebie w odpowiednim miejscu.Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Trzymaj się dzielnie
T
TakaJaa
Gość
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Oh nie. Wierzyłam, że będzie dobrze. Bardzo mi przykro. Dużo sił Ci życzę.
Wiesz co teraz?
reklama
olka11135
Oh nie. Wierzyłam, że będzie dobrze. Bardzo mi przykro. Dużo sił Ci życzę.
Wiesz co teraz?
Dostałam skierowanie do szpitala, ale bardzo nie chce tam jechać