Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Przykro mi również. PowodzeniaDziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
5t+6dW którym jesteś dniu ciąży?
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż [emoji8][emoji173]
Przykro mi[emoji25]Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż [emoji8][emoji173]
Strasznie mi przykro ! Trzymam kciuki zeby się dobrze wszystko skończyło dla CiebieDziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Bardzo mi przykro, byłam pewna że pęcherzyk pojawi się u Ciebie w odpowiednim miejscu.Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Dziękuję za wszystkie kciuki. Niestety u nas historia nie kończy się happy endem. To ciąża pozamaciczna. Życzę wam wszystkiego dobrego i nudnych ciąż ❤
Oh nie. Wierzyłam, że będzie dobrze. Bardzo mi przykro. Dużo sił Ci życzę.
Wiesz co teraz?