Johanna_85
Fanka BB :)
Ja chciałam zrobić NIPT,ale będę robić Harmony Test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widzę analogii pomiędzy puszczaniem dziecka do szkoły, a zagrożeniami z jakimi zmaga się terapeuta albo nauczyciel pracując z dziećmi ze specjalnymi potrzebami, o których wspomniała koleżanka wyżej.Na tej samej zasadzie działa wysyłanie swojego dziecka do przedszkola czy szkoły będąc w ciąży - a jednak większość kobiet z tego powodu dziecka w domu nie zatrzymuje.
Mały Twój pęcherzyk. Może ciąża jest młodsza.Witam dziewczyny . 7 tydzień brak zarodka lekarz mówi że możliwe że ciąża jest po prostu młodsza i trzeba poczekać , nie mam żadnych plamień, czuję się dobrze . Mój pęcherzyk ciążowy w czwartek na badaniu USG miał 10 mm . Czy jest powód do zmartwien ? Ja już oczywiście płacze od czwartku bo mam w głowie najgorsze myśli że pęcherzyk okaże się pusty ...
ja mam wizytę we wtorek i to będzie u mnie właśnie 7 tc z kawałkiem i też się cały czas obawiam że u mnie może tak byćWitam dziewczyny . 7 tydzień brak zarodka lekarz mówi że możliwe że ciąża jest po prostu młodsza i trzeba poczekać , nie mam żadnych plamień, czuję się dobrze . Mój pęcherzyk ciążowy w czwartek na badaniu USG miał 10 mm . Czy jest powód do zmartwien ? Ja już oczywiście płacze od czwartku bo mam w głowie najgorsze myśli że pęcherzyk okaże się pusty ...
ja mam wizytę we wtorek i to będzie u mnie właśnie 7 tc z kawałkiem i też się cały czas obawiam że u mnie może tak być
Pociesza mnie fakt że znalazłam na forach podobne tematy i dziewczyny pisały że miały taką samą sytuację i teraz wszystko jest okej . Ten pęcherzyk jest faktycznie mały więc mam nadzieję że ciąża jest młodsza . Tym bardziej że nic złego narazie się nie dzieje .ja mam wizytę we wtorek i to będzie u mnie właśnie 7 tc z kawałkiem i też się cały czas obawiam że u mnie może tak być
zobaczymy jak będzie, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzePociesza mnie fakt że znalazłam na forach podobne tematy i dziewczyny pisały że miały taką samą sytuację i teraz wszystko jest okej . Ten pęcherzyk jest faktycznie mały więc mam nadzieję że ciąża jest młodsza . Tym bardziej że nic złego narazie się nie dzieje .
Pociesza mnie fakt że znalazłam na forach podobne tematy i dziewczyny pisały że miały taką samą sytuację i teraz wszystko jest okej . Ten pęcherzyk jest faktycznie mały więc mam nadzieję że ciąża jest młodsza . Tym bardziej że nic złego narazie się nie dzieje .